• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOOMGUY: v radioaktivni zone..?
    DOOMGUY: problem je v te assault toptere, ktera toho unese podstatne min, nez carryol
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Pokud se bavíme o efektivitě. Ofc s carryall ve více lidech by to byla větší zábava.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nic nevozis sem a tam. Přiletís přistaneš na střeše vyjedes z garáže přímo do poolu s krystaly. Natezis nalozis zaparkujes zamknes odletis. Operace na 10 min s cestou tam o zpět a vezeš full assault náklad domu. Ručně to rychleji fakt nenatezis.
    MAIMONIDES: no, j musim prvne postacit carryol a sandcrawler, chce to tuny matrose. Ale makej! :D
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: Velice velmi rád, jen musim doequipovat na t5 level..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: ikdyž tool ztratíš, tak to stored vehicle přežije, prý
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: heheh, já jí měl plnou jasmia, čili byla zaparkovaná kousek od místa smrti - jako respawn point po sežrání červem dobrý. Akorát jsem se nahej proběhl pod palbou Harků:)
    MAIMONIDES: v jeskyni primo pod velkym wreckem je bedna s 1600 sol a unikatnim brncem, jinak je zbytek prazdnej.
    MAIMONIDES: s tu orni jsi ztratil? Ja mel po sezrani cervem furt vehicle tool u sebe.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KRIZON4: v radioaktivní zóně?

Btw našli jste něco v těch jeskyních pod? Dis apod?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    AVATAR: měl, od Duncana. Ale červ byl náhodou blízko.
    KRIZON4: tak na to, az se mnou bude nekdo grindit dd cekam uz dva tejdny. Kazdopadne tam to chce ideal tri lidi. Jednoho s carryolem, druhyho v sandcrawleru a tretiho hlidace :D

Ted tam litam v obyc orni (vytezim na jednu cestu 50 melange), ale cestovani tam a zpet je unavny.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    No vyzkouset to muzem. Ja si spis rikal ze bysme se teda mohli nejak podivat do deep desert, jeden tam bude sedet v assault orni, a hlidat druhyho pri tezbe.

Ale T6 mam jeste za chvili. Ted jsem ve stavu kdy litam do sheolu natezit jasmium rucne, a dodelavam zbytky questu.
    KRIZON4: je otrava vozit to sem a tam? Carryol dostane buggy na mista, kam se sama nedostane? Assault topteru naplnim rucnim cutterayem rychlejc, nez bych to resil jeste pres buggy, mi prijde. To ani buggy nepotrebuju. Porad je nejvetsi waste of time to pak prevazet orni. Ale hlavne - ve dvou je to vetsi zabava a jeste jsem to nedelal :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ja jezdim tezit jasmium hezky postaru. Na co carrall ? Jasmium se tezi tak ze se postavi malicka baze, v ni se bugyna zaparkuje, a odtama se to pak vozi topterou.
    MAIMONIDES: ze tys nemel softstep boty? Jinak to moje byl muj fail. Jsem pak koukal na mapu a tezil jsem na drummsend :)
    Uz jste se nekdo na chapterhouse dostal k duraliminiu? Ze bych postavil carryol a druhej by tezil jasmium buggynou. Coop pyco :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam