• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    DOOMGUY: tak tady se týpkovi stalo úplně to stejný :)

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/duneawakening/comments/1mvpi3h/killed_in_carrier_by_worm_that_came_up_with_zero/
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Tak uz mi chybi jen jeden (:

SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    Titanium and Stravidium nodes can now also spawn on the Shield Wall.

Dune: Awakening – 1.1.20.0 Patch Notes » Dune: Awakening
    https://duneawakening.com/news/dune-awakening-1-1-20-0-patch-notes/
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    dobrej patch ted

v dd je milion t6 surovin hned v prvnim row (tzn v pve casti) se snizenym cd na respawn
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MAIMONIDES: opposing faction skin se dá koupit
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    jak s guild affiliací? Mně je milejší Atreides quest line a tak vůbec, ikdyž harko orni jsou hezčí..
    Rád bych začal landsraad:)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOOMGUY: reddit někde. Přistaneš a instakill jak dosedneš
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOOMGUY: o tom na netu píšou
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: souhlasim, že v DD je to těžení z tohodle pohledu jednodužší. ale tady to nebyla červova reakce na mě, ale breachnul pro někoho jinýho a já do toho prostě náhodou dosedl (:
    DOOMGUY: smula, no. V dd to obvykle trva podstatne dyl, nez cerv zareaguje :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nene, ona to byla fakt instadeath asi za půl vteřiny po přistání. i se štítem chvíli červovi trvá než tě najde a stihneš ho vypnout.
    DOOMGUY: nemel jsi zapnutej stit? :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Ale ten šok byl teda velkej už tak 200 hodin me červ nesežral a toto zabolelo, protože jsem měl na sobě ještě full plastanium gear, zbraň všechno. (Chystal jsem se na PvE do DD). Naštěstí jsem měl lasgun v bedně, ten s sebou normálně netaham. Teď jsem dodělal full T6 assaultka a už odvez svůj první full haul Titania tak jsem zvedavej jakou bude mít životnost.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Tak jsme se s kámošem zmohli na dvě T6 ornithoptery. Měl jsem jí asi 2 minuty. Viděl jsem v HB výbuch koreni, všeho nechal, skočil do ní a boostil k výbuchu. Tam jsem přistál a instantne vylezl červ a sežral mě. Breachnul prostě přímo pode mnou a nebyl čas jakkoli reagovat. Nejdřív jsem si říkal mega smůla, ale pak mi došlo, že tam těch hromádek okolo bylo víc a už tam někdo vedle těžil a zřejmě ho naagroval. Takže ponaučení pro mě nejdřív chvilku hoverovat, checknout kde jsou další hromádky, kde další hráči a kde se pohybují červi. Koření v HB sbírám celou hru a toto se mi za 300+ hodin stalo teda poprvé :)
    Ja to dnes nedam, ted jsem domakal a nemam silu dal sedet u pc :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    oukej, po desate bych dneska mohl byt, tak zkusime nejakou T6 station a uvidime
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Dnes večer po 2200 snad taky budu. Zkusil bych nějaký t6 station.
    Ja uz to tejden nepustil, ale muzem, no :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    A row mam uz taky probehnuty.

Zkusime neco podniknout vic na sever ? Nejakej ten dungeon ? Nebo muzu splacnout dokupy assault orni, a patrolovat ve vzduchu zatimco na zemi bude nekdo tezit ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam