• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    jak s guild affiliací? Mně je milejší Atreides quest line a tak vůbec, ikdyž harko orni jsou hezčí..
    Rád bych začal landsraad:)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOOMGUY: reddit někde. Přistaneš a instakill jak dosedneš
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOOMGUY: o tom na netu píšou
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: souhlasim, že v DD je to těžení z tohodle pohledu jednodužší. ale tady to nebyla červova reakce na mě, ale breachnul pro někoho jinýho a já do toho prostě náhodou dosedl (:
    DOOMGUY: smula, no. V dd to obvykle trva podstatne dyl, nez cerv zareaguje :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: nene, ona to byla fakt instadeath asi za půl vteřiny po přistání. i se štítem chvíli červovi trvá než tě najde a stihneš ho vypnout.
    DOOMGUY: nemel jsi zapnutej stit? :)
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Ale ten šok byl teda velkej už tak 200 hodin me červ nesežral a toto zabolelo, protože jsem měl na sobě ještě full plastanium gear, zbraň všechno. (Chystal jsem se na PvE do DD). Naštěstí jsem měl lasgun v bedně, ten s sebou normálně netaham. Teď jsem dodělal full T6 assaultka a už odvez svůj první full haul Titania tak jsem zvedavej jakou bude mít životnost.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    Tak jsme se s kámošem zmohli na dvě T6 ornithoptery. Měl jsem jí asi 2 minuty. Viděl jsem v HB výbuch koreni, všeho nechal, skočil do ní a boostil k výbuchu. Tam jsem přistál a instantne vylezl červ a sežral mě. Breachnul prostě přímo pode mnou a nebyl čas jakkoli reagovat. Nejdřív jsem si říkal mega smůla, ale pak mi došlo, že tam těch hromádek okolo bylo víc a už tam někdo vedle těžil a zřejmě ho naagroval. Takže ponaučení pro mě nejdřív chvilku hoverovat, checknout kde jsou další hromádky, kde další hráči a kde se pohybují červi. Koření v HB sbírám celou hru a toto se mi za 300+ hodin stalo teda poprvé :)
    Ja to dnes nedam, ted jsem domakal a nemam silu dal sedet u pc :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    oukej, po desate bych dneska mohl byt, tak zkusime nejakou T6 station a uvidime
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Dnes večer po 2200 snad taky budu. Zkusil bych nějaký t6 station.
    Ja uz to tejden nepustil, ale muzem, no :D
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    A row mam uz taky probehnuty.

Zkusime neco podniknout vic na sever ? Nejakej ten dungeon ? Nebo muzu splacnout dokupy assault orni, a patrolovat ve vzduchu zatimco na zemi bude nekdo tezit ?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KRIZON4: Taky jsem vyrazil.. do A row. Tam se dá všechno vyčistit během minuty a nikde ani noha. Jen t5..
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Tak jo, dodelal jsem vsechny questy, a opatrne nakouknul do DD. Kupodivu jsem nedostal po tlame tak moc jak jsem cekal. Malou testing station jsem vycistil a odnesl si recept na Scrubber. Ale chce to zapracovat na vybave (:
    CICA
    CICA --- ---
    AVATAR: JJ, scannuji jak divej. Do PvP jsem nakoukl, ale dál než H jsem neletěl. Je pravda, že scouta jsem naplnil (spice/strav/tit), ale chtělo to obletět pár ostrůvků. Hned první den jsem dostal "Welcome to Deep Desert" v pobobě pár raketek do zad, když jsem prolétaval kolem jiné toptéry, tak jsem byl opatrný. Ale máš pravdu, že točit to jen v PvE je mizérie.

Přišlo mi jako dobrý nápad si udělat PvE base u nody a pak točit se tam s buggy, až bude cutteray MK6. Teda dokud jsem nezjistil, že respawn nod je 45 minut a že na "mém" ostrovu (D3) tenhle nápad už někdo měl:D.

Zas je fajn, že nikdo moc neřeší control pointy a člověk si tam může nahamounit nějaký matro.
    CICA: letim na sever a tam vzdy najdu plnou topteru bez problemu. Skoro na kazdym ostruvku dva tri nody. Pouzivas scanner? V pve to stoji za prd, no.
    CICA
    CICA --- ---
    MAIMONIDES: Je to sice oklikou přes ostrůvky, ale s classic radiem to utíká. Ale už mám assault toptéru, tak to zkusím jinak. Zase s buggy mk5 kufrem se toho navozí docela dost na jeden zátah.

Jinak, nějaké tipy jak farmit titanium? Chat je plný zvěstí, že hlavní titanium ostrov okupují rusáci. Tak zkouším menší ostrovy PvE i PvP a je toho pomálu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam