• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    CICA: v cem je problem pqrty loot ?

Hele jo, mit na to cas, tak jo. Ale ja tomu realne dam hodku rano, v dd je pomerne bezpecno, a nepospicham
    CICA
    CICA --- ---
    OTAKAR: Až vyřešej party loot :D

KRIZON4: Na tohle je lepší IMHO se do DD na týden přeštěhovat, využít slevy na stavění a grindit koření případně CP/POIs, dokud nebudeš mít na Large (na doma i do DD).
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Podle mě by to bylo dobrý hrát v coopu :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    CICA: Jo, to se obcas pokousim. Ale stoji to za hovno. Kdyz se mi povede ho trefit do hlavy tesne jak shazuje stit, je to oneshot. Ale pokud se netrefim, jsem mrtvej. To je to co me na tom cely vytaci - jedna chyba, a smytec.

Kazdopadne jsem si z toho odnesl core informaci ze proste zadna lepsi strategie o ktery nevim neni. Tak uvidim jak dlouho me to jeste bude bavit.
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Tím spitdartem se většínou snažíš zneužít jejich dementní pathfinding a a to, že to kropěj do překážky, za kterou se zrovna kreješ. A jinak mi stačil obyč adept drillshot - měl jsem teda skoro kompletní ranged soldier skill tree + mentat ranged dmg pasivku (+bene na vitalitu). Ale jak píšou ostatní melee je super a je dobrý to dostat do ruky.

Hagou běhám jak socka v duneman heavy a nebo v maraqeb stillsuitu, protože mám hrůzu z toho, že o vše příjdu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    CICA: hele, jo, ale kdyz na AH zrovna nic neni, jsem v pici.
    Asi to taky vyresim MK6, nastesti nez jsem chcipnul jsem tak akorat nasbiral dost spice na medium refinery, a dneska rano jsem si z DD dovezl 7500 pisku, takze muzu tu mk6 vyrobit.

Spitdart mam, thufirs best, ale proste je to k nicemu dokud je zastitovany. A jak shodi stit, znamena to ze zacal strilet, a v tom okamziku jsem za dve vteriny dole a nemam ani sanci se ozivit - rozstrili me.
    Jasne, mam na sobe akorat stillsuit. Ale to je prave ono - na poradny armor nemam blueprinty, a nafarmit je trva nekolik dni.
    KRIZON4: je to grind, no. AH je taky moznost, jak pise cica.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: O Acheron armor vim, ale nez nahrabu cely set, je to na nekolik dni.
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Já to vygrindil MK5 cutterayem z AH a pak jsem si hned vyrobil MK6 cuterray. Podle mě se výlet do DD vyplatí, kor teď když je titanium i stravidium rozsypaný po celý PvE zóně.

Já teda zrovna teď přecházím na melee, abych mohl dělat PvE DD, ale celou Hagu jsem prošel se Spitdartem a Drill shotem. Heavy jsem z kritu řešil headshotama spitdartem a nebo právě tím drillshotem, když jsou zaštítovaný. Trochu jsem podcenil disruptor pistol, se kterou jsem ještě nevychytal ten timing, ale to je taky podle mě cesta.
    KRIZON4: nebudu tvrdit, ze me nikdy nesejmuli, ale takovy drama jsem teda nezazival ani ve scout armoru. Shadowstep a jsem u nej a dam mu jeden utok skrz stit. Knee, druhej utok a neni co resit.

V te jeskyni v sheolu pod velkym vrakem pada (jestli to nezmenili) dobrej armor (sice heavy, ale nijak to mou taktiku neovlivnilo) a je to tam bez boje. Tak treba ti tohle pomuze :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Ono to cely proste neni nadesignovany pro jednoho hrace.
    Kdyz si oblecu light armor a mec, tak me za dve vteriny na dalku rozebere heavy trooper, a nenadelam nic.
    Kdyz si oblecu heavy armor, tak me rozseka prvni typek s mecem co se dostane az ke me.
    O tom ze by byly nejaky preddefinovany loadouty, si muzu nechat zdat. Leda vsechno nosit v inventari, pri kazdy smrti poskodit uplne celou vybavu, a zapomenou na tezbu, protoze se tam nic nevejde.
    Jako chapu proc je kolem tolik rozpadajicich se bazi, lidi to po mesici zacne srat. Ale cekat rok nez to cely daji dohromady se mi nechce, ta vec je vazne strasne navykova.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Souhlas, ale ja se nebavim o DD labech. Ja mluvim o hagga basin. Chcipu jako debil na vraku Euporie. Pred tim vrakem patroluje harkonnen trooper ktereho mecem nesundam, protoze se k nemu nedostanu. Nejaky uskakovani a podobne tam nehrozi, protoze je to vrak, hromada bordelu vsude kolem, a s tim jak je zkurvenej celej system pohybu a lezeni se v tom poradne neda pohybovat.

Prisel jsem o veskerou vybavu protoze jsem se nechal nachytat na ten vcerejsi super event "nechte se sezrat zabugovanym cervem protoze vas o to poprosili soudruzi z CHOAM" a jsem vicemene v prdeli - nafarmit znova poradny armor a zbrane je hromada dni casu. Litat do DD tezit titanium a stravidium nemuzu, prisel jsem o cuttaray.

Asi zkusim strategii "placnout na assault orni raketomet" a pred pristanim to tam proste srovnat se zemi. Akorat s assault orni zase cesta trva silene dlouho. Ztrata casu tak jako tak, ale alespon nebudu donekonecna nicit gear.
    KRIZON4: delat dd laby v solo je opruz. Jsou designovany pro party, no.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: Hele, jako jo, da se to naucit.
    Ale problem je ze ta hra je tak zoufale moc prolezla bugy a nedodelky, ze me fakt nemotivuje se to ucit.
    Mam pocit ze celej combat je proste "vzali z duny vsechno co bylo zmineny v knizce" ale nikdo uz si nedal praci s tim nejak otestovat jak to funguje dohromady. Jo, da se tvrdit ze je to survival, ze brutalni postihy za kazdou chybicku jsou v survival normalni ... ale neni to zabavny.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    AVATAR: ted uz tam neni, byl to bug a ted to opravili, takze to farmi spravne v Sheolu.
    KRIZON4: tarl jsem farmil na severu v stonestep village, kterej je na 20 vterin - pristanes nahore, skocis do diry, skocis do mistnosti s bednou, probehnes a vylootujes bez boje a zdrhnes zpet k orni. V sheolu moc nechodi.

Jinak snadna rada - get gud :)
    Je to jen o cviku, rychlych uskocich a pozici (vzdy mej roh za kterej se muzes schovat, kdyz se neco nepodari).
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    pvp combat je i PvE v lodich nebo v sekcich E a vejs.

V sheolu se snazim nafarmit znova Tarl cutteray, o ktery jsem prisel kdyz me vcera v ramci eventu sezral cerv. Ten je akorat v lodi, a pokazdy kdyz se neco nepovede s heavy trooperem, cekam minutu az dve na respawn.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    vsude se tvrdi ze melee combat je na dd solo labky ta nejlepsi varianta (a ja si to myslim teda taky). labky v pve zone se s tim daji solo (A i D rows).
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    KRIZON4: ja pvp nehraju, takze nevim jake jsou tam CD, když tě někdo zabije

myslel jsem, že se bavíme o PVE, když jsi zminoval heavy troopery, tak jsem si predstavil ty týpky s minigunem.

pve combat je jen o gearu. pak kdyz se neco nepovede, tak se nic nestane podrzi te stit/armor.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    DOOMGUY: Jo, tohle je teoreticka moznost, problem je ze pokud se neco malicko nepovede, jsem mrtvej. A to v PvP znamena sto let cekani na respawn.

Jako musim rict ze combat me zacina cim dal tim vic srat, vazne neni vyladenej. To samy jsou melee souboje - pokud udelam jednu chybicku, jsem 50/50 mrtvej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam