• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Jooo sakra, mas pravdu (:
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Myslíš patch 1.1.20 ?
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Patch 1.2.0 je live od 12 srpna
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Dávno Live? Já vidím, že je to od včerejška na testu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Developer Update – Roadmap and Future Plans » Dune: Awakening
    https://duneawakening.com/news/developer-update-roadmap-and-future-plans/
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    To neni PTR, to je davno live. Ja mluvim o informacich z roadmap, co by melo prijit v zari s Chapter2

Instanced Deep Desert Loot – The constant camping and queuing of the Deep Desert Testing Stations leads to a frustrating experience where people arrive at an empty Testing Station. We’re going to change these to be more in line with the rest of the game.
    CICA
    CICA --- ---
    Sauce:
    Public Test Client: Version 1.2.0.0 » Dune: Awakening
    https://duneawakening.com/news/public-test-client-version-1-2-0-0/
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Na PTR je zatím toto:

In PvP areas various loot containers in testing stations will now respawn at the same time as the related NPCs, and the NPC respawn times will be updated to match the loot respawn times
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Jo, chapu, ale to je obecne proste mechanismus toho ze se omezuje pocet dropu daneho blueprintu na sietch. Celkem chapu ten umysl za tim. Ukazovat respawn timer by melo neco do sebe, ale to se tam zase v dany cas nahrne hromada lidi a bude masakr.
    nicmene mam pocit ze instancing pve dungeonu v DD se chysta na dalsi patch ...
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Se mi to smazalo, tak ještě jednou :D

Na konci je rare truhla, kterou může lootit každý. Ale to i chvilku před Tebou, takže musíš počkat než se vyresetuje 45 timer, pokud je to už vybraný. Taky tam může někdo kempit. Na PvP si moc nevěřím, takže je mi jasný, že bych dostal na budku.

Na příklad, tenhle týden se dá lootit malá rare truhla v jeskyni u Maros CP E6/D6, ve který je trocha toho spice infused plastania a tam mám tak 50% úspěšnost, že to už není vybraný.

Souhlasím, že v partě to bude lepší. Ale osobně bych byl radši, kdyby to bylo instancovaný nebo by ten timer byl kratší - nebo aspoň aby bylo vidět kolik zbývá do resetu a jestli se vyplatí čekat. Běhat v partě super, ale rotovat po 45 minutách mi příjde dost.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    Loot je jen jeden ? To je specialita DD ? Protoze v HB normalne muze bednu lootovat kazdy, ne ?

Jako jo, ale v tom prave vidim silu coopu, ze se parta dohodne ze to bude behat dokud BP nedostane kazdy.
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: No že bedny se refreshujou 45 minut a loot je jen jeden. Plus u dobrých BP může být někdo zakempený, jako třeba tenhle týden u Dunewatchera.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    CICA: v cem je problem pqrty loot ?

Hele jo, mit na to cas, tak jo. Ale ja tomu realne dam hodku rano, v dd je pomerne bezpecno, a nepospicham
    CICA
    CICA --- ---
    OTAKAR: Až vyřešej party loot :D

KRIZON4: Na tohle je lepší IMHO se do DD na týden přeštěhovat, využít slevy na stavění a grindit koření případně CP/POIs, dokud nebudeš mít na Large (na doma i do DD).
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Podle mě by to bylo dobrý hrát v coopu :)
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    CICA: Jo, to se obcas pokousim. Ale stoji to za hovno. Kdyz se mi povede ho trefit do hlavy tesne jak shazuje stit, je to oneshot. Ale pokud se netrefim, jsem mrtvej. To je to co me na tom cely vytaci - jedna chyba, a smytec.

Kazdopadne jsem si z toho odnesl core informaci ze proste zadna lepsi strategie o ktery nevim neni. Tak uvidim jak dlouho me to jeste bude bavit.
    CICA
    CICA --- ---
    KRIZON4: Tím spitdartem se většínou snažíš zneužít jejich dementní pathfinding a a to, že to kropěj do překážky, za kterou se zrovna kreješ. A jinak mi stačil obyč adept drillshot - měl jsem teda skoro kompletní ranged soldier skill tree + mentat ranged dmg pasivku (+bene na vitalitu). Ale jak píšou ostatní melee je super a je dobrý to dostat do ruky.

Hagou běhám jak socka v duneman heavy a nebo v maraqeb stillsuitu, protože mám hrůzu z toho, že o vše příjdu.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    CICA: hele, jo, ale kdyz na AH zrovna nic neni, jsem v pici.
    Asi to taky vyresim MK6, nastesti nez jsem chcipnul jsem tak akorat nasbiral dost spice na medium refinery, a dneska rano jsem si z DD dovezl 7500 pisku, takze muzu tu mk6 vyrobit.

Spitdart mam, thufirs best, ale proste je to k nicemu dokud je zastitovany. A jak shodi stit, znamena to ze zacal strilet, a v tom okamziku jsem za dve vteriny dole a nemam ani sanci se ozivit - rozstrili me.
    Jasne, mam na sobe akorat stillsuit. Ale to je prave ono - na poradny armor nemam blueprinty, a nafarmit je trva nekolik dni.
    KRIZON4: je to grind, no. AH je taky moznost, jak pise cica.
    KRIZON4
    KRIZON4 --- ---
    AVATAR: O Acheron armor vim, ale nez nahrabu cely set, je to na nekolik dni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam