• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICAKrize středního věku, perimenopauza a další radosti stárnutí Andropauzu tu probíráme taky :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    VOY: již byla má omluva přijata, myslím, že je po všem a omlouvám se za zbytečný kecy.
    VOY
    VOY --- ---
    Bylo by prekrasne, kdyby se vam podarilo zdrzet vzajemnych osobnich utoku a vratili jste se tematu. Jsem si jist, ze bych to neocenil jen ja.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    EKG: Každej od medicíny očekává něco jiného, někdo překvapivě spíš postup lege artis a ne čekat s tumorem půl roku na první rande s doktorem s indickou medicinou, ale jako každý svyho štěstí strujcem :)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Chápu, omluva přijata :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BERUSKA_CA: ono staci, kdyz se treba starnouci zeny nemazou indulonou a pouzivaj obyc telovy mlika :) babickovskej oder pak neni moc kde brat. a stary sladky lacinmy parfemy taky vyhazet :)
    ale na oder moci z panskych kalhot asi njc lepsiho nez pracku nevymysleli...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    CORNELA: a ?
    CORNELA: jezis promin, z nedostatku magnezia se mi tak klepoou ruce, ze se mi zdvojilo L a ani jsem si toho nevsimla, protoze me od PC odehnala silna krec.
    EKG
    EKG --- ---
    CORNELA: Proti tem srackam a buzeraci, co jsem zazival v Cechach bezne, umeji se tady chovat k pacientum, vis? Nevis, ty to neznas.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    EKG: Tak nhs je v celosvětovým měřítku odbornej vrchol medicíny, to víme všichni :D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Děkuji, s jste velmi laskavá, děkuji za to, že neprznis jméno :D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Já mluvila o indikacnim omezení úhrady, plakat kvůli tomu fakt nepotrebuju :D
    EKG
    EKG --- ---
    Jeste se mi to nestalo, ale kdyby na me v ordinaci NHS nekdo promluvil cesky, tak ani neodpovim a jdu pryc. Nepotrebuju svoje zdravi resit se zasranym gestapakem.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KLEINZACH: jestli bych nekomu nekdy rada rozdupala choditko, jsou to prave takto arogantni lekari, jako je pani Cornella, ale mam uctu ke stari, tak uz ji nebudu prudit, at nema infarkt :)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    rozdupejte si choditka :D
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    CORNELA: tak se jdi nekam vyplakat, protoze v mem pripade pravdu nemas.
    EKG
    EKG --- ---
    CORNELA: Ve slove arogantni kosoctverec mas nekolik zasadnich preklepu.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PREKOTKA: Já vidím zejména indikační omezení úhrady, které pojišťovnu zajímá. Pokud ti je pravda nepříjemná, tak použij ignore, děkuji
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    CORNELA: co sis dosadila je tvůj problém. Já vidím dost odborných lékařů, kteří je mohou předepsat a jeden z nich mi ho i předepisuje. Při pristi návštěvě ho upozorním, že by mohl mít trable s pojišťovnou. A tebe prosím, abys se mnou takhle nemluvila, je mi to nepříjemný.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Doplnuji tabulku od AI.
    Sama mam uz roky zkusenost hlavne s bisglycinatem vecer (uvolnujici efekt je znat) a zkousela jsem i malát rano - ten jsem mela ale praskovej a byl desne hnusnej (na to pozor).
    Aktualne beru tenhle : https://www.beggs.cz/produkt/beggs-magnesium-bisglycinate-380-mg-p5p-complex-14-mg-60-kapsli
    - je fajn, ze je to hodne "cistej" produkt - i bez tech protispekavejch latek

CORNELA
    CORNELA --- ---
    IOM_NUKSO: Uhličitan v magnosolv má vstřebatelnost do 10%, oxid úplně nic, daleko lepší varianta je bisglycinat, citrat, malat, obchodních názvů a generik hromada
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CORNELA: a ta hromada mnohem lepsich je teda.. napriklad?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam