• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    mam kovid a zatim neumiram - dobře, muj imunitni system
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zvládla jsem uspořádat Theriánský sraz a mít na krku deset rozjívených puberťaček v maskách. Ještěže se na každým pátým kroku fotí, tak jsem jim stačila. Podruhé se pochlubím, až je konečně donutím jet domů:-))
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Vyměnil sem poslepu žárovku pravýho světlometu u Renault Megane 2.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Dostala som znovu “above” hodnotenie v praci. Premyslam, ze “met” som mala len vlastne prvy rok v prvej praci, ked som mala 25.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Vyřešil jsem ve 3 ráno havárii vody u nás v domě. Dostal se přes 3 zamčený dveře, našel, vyřešil, pustil HUV a poslal ještě mail.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SH_PANDA: Uctivý hlubokosklon. Teď se začínám trošku bát STK, která na podzim čeká ten můj poděděný stroj, který většinu času stojí na dvorku.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Vyhrala znovu výročný turnaj v žolíkovi na holčičí chate.

STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SDN33: Copak cigosi, ale všeobecně Češi. Tím pádem bych chtěl pochválit Filipínce, jsou v pohodě.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    STICKYGREEN: super, ale kdyby to byli cigosi, ztlumí to a za 20 min zase zapnou a takhle tam za nimi budeš chodit az do rána:))
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Filipínci si dělali asi 50m od mého okna venku party/oslavu narozenin, asi 30 lidí. Byli docela hluční, nahlas muzika z repráku, v 1 ráno. Chápu, víkend, oslava. Ale já ráno brzo vstával a měl před sebou náročný den. Pod fousy jsem nadával, ať jdou do hajzlu atd. Spát se zavřeným oknem, to fakt ne.

Šel jsem za nimi a v klidu je slušně požádal, jestli by mohli vypnout hudbu, že je pozdě. Oni to normálně hned bez keců vypli a ztišili se. Tak jsem se chtěl pochlubit, jak jsem to ku svému prospěchu diplomaticky vyřešil.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Vytvářím grafickou kartu pro 8bitový počítač

a už mi na ní spousta věcí funguje

Ona ta karta sama o sobě je s patřičným programem taky takový jednodeskový počítač porovnatelný třeba se ZX81 blahé paměti :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    potahal lamy v bf6 bete

ez
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Zvládla jsem včera docela rozjetou depresi (ač kolegyním jsem prý zlepšila den, jak jsem byla vtipná..prý..asi to považovaly za černý humor). Přebírala jsem po čtrnácti dnech děti a byly by moc zklamaný. Nic nepoznaly a vlastně nikdo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SITH: Cením. Já to vařil dvakrát. Poprvý jsem to přesolil a podruhý přetáhl teplotu, takže se mi sýr srazil. Dělal jsem to samozřejmě na frajírka, bez škrobu. Tohle uvařit fakt není prdel. To okno, kdy maj těstoviny správnou teplotu, je strašně malý. Jsi dobrej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Povedlo se mi skvele rozebrat vysavac. Bohuzel uz ne ho opravit, ale v rozebirani veci jsem machr.

SALAMAN: Ahoooj zpet! :*
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nesmlouval jsem a šel jsem k doktorce rovnou.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    Mám zamluvenou paní trenérku na trénink. Poprvé!
    FIDA
    FIDA --- ---
    SALVATOR: to je na mě už ňáký moc složitý
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FIDA: Kmts? Kroměřížské technické služby? Ale jako nemusíš, díky tý hypermobilitě zvládnu i loket za krkem. Vlastně skoro až na opačný strašně, než je ruka, ke který ten loket patří.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SH_PANDA: a cele jsem to stihul jenom diky tomu, ze jsem si pred 2 lety dal do kalendare po technicke udalost s 2 mesicni vatou, ze mam zaridit technickou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam