• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tak to je praktické, to se do života hodí, uvidíš :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALVATOR: Za 2 roky budem vystupovat s La Putykou ak to takto pojde dalej :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já taky, jen bez tý stojky a za předpokladu, že za "udělat vránu" se počítá i hodně hlasitý křičení "krá, krá".

Ne ale teď vážně, seš hustá.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Urobim vranu, z nej stojku na hlave a potom zasa vranu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRALIK: vobec :) akurat nedavam az ku krajom, pretoze pod sveskami je este zmes tvarohu a maku a bola tekuta a nechcela som aby to vytieklo na plech. plus ja mam to testo moc rada :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MART1NKA: to peces z chlebovyho testa, ne? :)

muj vypada takhle

GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Přežil jsem návštěvu tchánovců. 3 noci. 4 dny. Peklo, jemný nervy. Jsem otrávenej.
    KIA
    KIA --- ---
    Mám připravenou snídani, svačinu a oběd do práce - a to všechno na dva dny.

A docela jako dobrý věci - vajíčkový salát & GF croissanty (ty kupovaný) , mléčnou rýži s malinami a cokoladovo-malinovym rozvarem a rýži s hovězími kuličkami, paprikou v páře a smetanovou omáčkou.

Pro mě plánovací úspěch, normálně se odbývám a nebo nejím :)
    Normálně jsem hrdá :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    natahl jsem potahy na predni sedacky v aute. nevozil jsem je sebou v kufru ani tyden.
    take jsem auto podruhe za 11 let umyl, vysal, vycistil.. big things are coming.

zalepit pozvolna uchazejici dusi v zadnim kole kole mi trvalo pul roku.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Čokoládovo pistáciový dezert z mascarpone

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    XBAHNO: To musí šíleně vonět, ustlal bych si pod sušákem :) :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    První uzený uzený studeným kouřem v mé nové, vlastnoručně vyrobené udírně. V neděli šlo dovnitř, dnes ráno jsem ho vyndal.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GILHAD: doporučuju si ten zápis prohodit do formatu

E
    H
    G
    D
    A
    E

Takhle je to zmatečné ;-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Všechno to zahradní nářadí, co jsem v předchozích letech nakoupil nakonec fakt k něčemu je a daří se mi prořezat přerostlý ovocný stromy, co už dávno spadaly do nebezpečnejch dřevin
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Včera jsem zaparkoval podélně do fakt malýho parkovacího místa! Iam fucking God of parking, worship me! Give me your daughters, sacrifice your sons in my name!!!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Vesta :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Napsal jsem tabulaturu ke Greensleeves (mám novou elektrickou kytaru a tak si to užívám)
    E                       3                                                         3                                            3           3                                   3            3                                     
    A     0      0               2                                      0     0            2                   2          0 0 0                     2                                                 2                          0 0 0 
    D                                     2             2   2                                         2        2  2       2 2 2                              2    2       2   2                                  2         2     2 2 2 
    g  2  2                      0 2      2   2 2 1  2  1 1       2     2                  0  2       2    2   1    1     2 2 2                     0  2     2 2  2 1  2  1 1                         0  2       2    2  1   1   2 2 2 
    h     1  3              3 0       0   1             0               1  3          3 0       0     1  0                                     3  0       0  1    1       0                     3  0         0   1  0                 
    e            0  1  0                                                      0  1 0                                               3  3 2  0                                       3  3 2  0                                          
      Je půlnoc nádherná, spí i lucerna, tys mě opustil ospalou. Tu z hloubi zahrady cítím úklady, s píšťalou někdo sem krá-áčí. Hrá náramně krásně a na mě tíha podivná dolehá, hrá náramně, zná mě, nezná mě, hudba a něha až plá-áči.
      Ami                   G   Emi       Ami           E        Ami                  G    Emi        Ami      E          Ami      G                E        Ami                   G                   Emi       Ami     E       Ami

6 strun na kytaře, zarovnáno na text pod tím, dole akordy, ve kterých to chytám pro vybrnkávání.
    (první tón je G zmáčkuté na 2. hmatníku, druhý je akord H na 1. hmatníku, G na 2. hmatníku a A prázdné, třetí je H na 3. hmatníku a tak dál ...)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SIR_PROMOE: já chtěl čokoládu svést na psa, ale manželka s dcerou tvrdí, že je malej a neumí otvírat ledničku tak mě odhalili :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam