• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tak to je praktické, to se do života hodí, uvidíš :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Urobim vranu, z nej stojku na hlave a potom zasa vranu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRALIK: vobec :) akurat nedavam az ku krajom, pretoze pod sveskami je este zmes tvarohu a maku a bola tekuta a nechcela som aby to vytieklo na plech. plus ja mam to testo moc rada :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MART1NKA: to peces z chlebovyho testa, ne? :)

muj vypada takhle

GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Přežil jsem návštěvu tchánovců. 3 noci. 4 dny. Peklo, jemný nervy. Jsem otrávenej.
    KIA
    KIA --- ---
    Mám připravenou snídani, svačinu a oběd do práce - a to všechno na dva dny.

A docela jako dobrý věci - vajíčkový salát & GF croissanty (ty kupovaný) , mléčnou rýži s malinami a cokoladovo-malinovym rozvarem a rýži s hovězími kuličkami, paprikou v páře a smetanovou omáčkou.

Pro mě plánovací úspěch, normálně se odbývám a nebo nejím :)
    Normálně jsem hrdá :D
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    natahl jsem potahy na predni sedacky v aute. nevozil jsem je sebou v kufru ani tyden.
    take jsem auto podruhe za 11 let umyl, vysal, vycistil.. big things are coming.

zalepit pozvolna uchazejici dusi v zadnim kole kole mi trvalo pul roku.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Čokoládovo pistáciový dezert z mascarpone

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    XBAHNO: To musí šíleně vonět, ustlal bych si pod sušákem :) :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    První uzený uzený studeným kouřem v mé nové, vlastnoručně vyrobené udírně. V neděli šlo dovnitř, dnes ráno jsem ho vyndal.

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GILHAD: doporučuju si ten zápis prohodit do formatu

E
    H
    G
    D
    A
    E

Takhle je to zmatečné ;-)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Všechno to zahradní nářadí, co jsem v předchozích letech nakoupil nakonec fakt k něčemu je a daří se mi prořezat přerostlý ovocný stromy, co už dávno spadaly do nebezpečnejch dřevin
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Včera jsem zaparkoval podélně do fakt malýho parkovacího místa! Iam fucking God of parking, worship me! Give me your daughters, sacrifice your sons in my name!!!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Vesta :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Napsal jsem tabulaturu ke Greensleeves (mám novou elektrickou kytaru a tak si to užívám)
    E                       3                                                         3                                            3           3                                   3            3                                     
    A     0      0               2                                      0     0            2                   2          0 0 0                     2                                                 2                          0 0 0 
    D                                     2             2   2                                         2        2  2       2 2 2                              2    2       2   2                                  2         2     2 2 2 
    g  2  2                      0 2      2   2 2 1  2  1 1       2     2                  0  2       2    2   1    1     2 2 2                     0  2     2 2  2 1  2  1 1                         0  2       2    2  1   1   2 2 2 
    h     1  3              3 0       0   1             0               1  3          3 0       0     1  0                                     3  0       0  1    1       0                     3  0         0   1  0                 
    e            0  1  0                                                      0  1 0                                               3  3 2  0                                       3  3 2  0                                          
      Je půlnoc nádherná, spí i lucerna, tys mě opustil ospalou. Tu z hloubi zahrady cítím úklady, s píšťalou někdo sem krá-áčí. Hrá náramně krásně a na mě tíha podivná dolehá, hrá náramně, zná mě, nezná mě, hudba a něha až plá-áči.
      Ami                   G   Emi       Ami           E        Ami                  G    Emi        Ami      E          Ami      G                E        Ami                   G                   Emi       Ami     E       Ami

6 strun na kytaře, zarovnáno na text pod tím, dole akordy, ve kterých to chytám pro vybrnkávání.
    (první tón je G zmáčkuté na 2. hmatníku, druhý je akord H na 1. hmatníku, G na 2. hmatníku a A prázdné, třetí je H na 3. hmatníku a tak dál ...)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    SIR_PROMOE: já chtěl čokoládu svést na psa, ale manželka s dcerou tvrdí, že je malej a neumí otvírat ledničku tak mě odhalili :-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARKYSHA: nekdo kdo hleda cestu do Duhove cajovny:))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    INDIAN: u nás chodí dětem žrát sladkosti pan Mýval 🦝 já jsem nevinnej
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    INDIAN: není to do Přiznejme se, ty bídáku?:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam