• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SPIKE411:Já jsem po rozhovoru s Veselovským (tuším, že naznačovala, že by ho ráda viděla v tangách) nepřestal přemýšlet, co by natáhla na mě. Kdybych měl tipovat, dala by mi jedny z těch spodek s vycpaným zadkem.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    No když je Konarovská tímhle chováním vyhlášená, nemáte lepší jít do Caresse? A případné připomínky vyřešit přímo s ID KLAIR?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    BERRUNA: Podobná zkušenost.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ELIZHANNAH: já po poznámce, zhruba 20let zpátky, že na moje prsa opravdu podprsenku nemají jsem do obchodu už nepáchla :( objednávám si je. Nicméně jestli správně velikostně a tak, to netuším
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    BERRUNA: No stejně mám u nich napsané rozmezí asi třech košíčků. Ta nová krajková, se kterou jsem odešla na sobě, mne teď škrtí. Jsem asi lehce citlivější na krajky, což jsem slečnám zmiňovala, ale pak nastoupila tahle fúrie a ta by mi prodala cokoliv, zvlášť takhke unavené. Cítím se potupně.
    Díky za účast, nevím kde jsem tu odvahu sebrala. Asi ty slevy. Ale na ty mé žádná sleva nakonec nebyla :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LIMETA: ouje :) To bych nedala. To jsi fakt odvážná.
    BERRUNA: přesně... v kabince musím být absolutně sama, případně s tím, komu důvěřuju, což nebývá člověk, kterého vidím prvně v životě
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ELIZHANNAH: Rozhodně. Tu mou vyhodila, pěkně si zaremcala. Řekla jaký mám postoj, že jsem jak voják, jaká jsem stydlínka, že mám malou prdel a nohy jak sloupy od vedení. Jsem po hodině a půl spánku. Málem jsem se tam rozbrečela, nejen při placení.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    LIMETA: jsi odvážná! Ja bych to prostě nedala. Mám s tím celoživotní problém. Nesnáším, když mi někdo leze do kabinky. A přitom bych tak rada šla třeba do Caresse, alespoň jednou, ať zjistím velikost. Pak už bych objednávala z netu.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LIMETA: a je tak šílená, jak se jeví z videí a rozhovorů?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zvládla jsem návštěvu této paní (ženy asi budou vědět) v absolutně nesedící podrsence, a odcházím se dvěma absolutně sedícíma. Překonávám se.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: to je mi podnikatelský záměr!
    ZRK
    ZRK --- ---
    Už zvládám cestu na a z chaty úplně bez použití navigace! :)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    MELDA: můžeme třeba šmírovat lidi oknama ve třetím patře:”)❤️‍🔥
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Ja chci s tebou na vylet v cherrypickeru :-)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: cherrypicker <3
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Jsem nově certifikovaná řidička Vysokozdvižných vozíků, nůžkových plošin a cherrypickerů (made in Hungary🫡)
    bacha na vaše palety!!:))

KNX
    KNX --- ---
    Zmenil jsem zivotospravu a zhubnul 14 kg od 1.7.2025.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    První místo v pubquiz!
    Téma “Filmové hlášky”
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zhubnul jsem 3 kg! Zatím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam