• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ALESH: Tak to už nikdy víc, max ji tam donesu reklamaci :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LIMETA: ja bydlim v byte par pater nad tim obchodem. Tahle pani mi huli do oken cely leto. Stoji tam na chodniku s kolegynema a nevybirave hodnoti kolemjdouci.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ALEXIS: Caresse sleduji, no nezkusila jsem. A netušila jsem, že za tím stojí jedna z nyxaček, to bych volila hned jinak. Tak příště. Alespoň už trochu vím, co mám za velikost, s prsama jsem dost jojo efektní. Taky jsem si myslela, že mne změří přes tričko a přinesou první dobrou. Bylo jich požehnaně a stále mám pocit, že na obvodu hrudníku mělo být víc. No snad se trochu vytáhne
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LIMETA: tam jsem byla jednou a dodnes mě to budí ze spaní.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Na rozdíl od LeChatonu, v Caresse mi do kabinky nikdo bez dovolení nelezl, ani na mě nikdo bez výslovného souhlasu nesáhl a už vůbec ta návštěva neobsahovala nátlak, debilní humor a nevhodné poznámky.
    Osobně bych do LeChatonu už nikdy nevkročila.

Kromě Caresse je v Praze ještě Správná podprsenka, kde taky jednají korektně a lidsky.
    REINITA
    REINITA --- ---
    Caresse rozhodně doporučuju, jsou skvělí. Lidské zacházení, velký výběr. Mám od nich asi šest podprsenek - hladké, krajkové, sportovní...
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Za mě Carrese taky příjemný zážitek.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DUCATIMONSTER: Tahle proslule nepříjemná paní, za kterou se chodí za tímto specificky ponižujícím zážitkem, je z https://www.lechaton.cz/

ID KLAIR má obchod https://www.caresse.cz/, tam snad mají trochu lidštější přístup (pokud vím, zakládala si na tom, že bez dovolení/domluvy do kabinky nikomu nelezou a na nikoho nesahají, zaměstnankyně by na to měly být školené, ale pochopitelně vlastní zkušenost nemám).
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    LIMETA: Kam se pro to chodí? Manželka se jde příští měsíc nechat prifouknout, tak by se ji pak nějaká padnoucí asi hodila. Díky
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SPIKE411:Já jsem po rozhovoru s Veselovským (tuším, že naznačovala, že by ho ráda viděla v tangách) nepřestal přemýšlet, co by natáhla na mě. Kdybych měl tipovat, dala by mi jedny z těch spodek s vycpaným zadkem.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    No když je Konarovská tímhle chováním vyhlášená, nemáte lepší jít do Caresse? A případné připomínky vyřešit přímo s ID KLAIR?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    BERRUNA: Podobná zkušenost.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ELIZHANNAH: já po poznámce, zhruba 20let zpátky, že na moje prsa opravdu podprsenku nemají jsem do obchodu už nepáchla :( objednávám si je. Nicméně jestli správně velikostně a tak, to netuším
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    BERRUNA: No stejně mám u nich napsané rozmezí asi třech košíčků. Ta nová krajková, se kterou jsem odešla na sobě, mne teď škrtí. Jsem asi lehce citlivější na krajky, což jsem slečnám zmiňovala, ale pak nastoupila tahle fúrie a ta by mi prodala cokoliv, zvlášť takhke unavené. Cítím se potupně.
    Díky za účast, nevím kde jsem tu odvahu sebrala. Asi ty slevy. Ale na ty mé žádná sleva nakonec nebyla :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LIMETA: ouje :) To bych nedala. To jsi fakt odvážná.
    BERRUNA: přesně... v kabince musím být absolutně sama, případně s tím, komu důvěřuju, což nebývá člověk, kterého vidím prvně v životě
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ELIZHANNAH: Rozhodně. Tu mou vyhodila, pěkně si zaremcala. Řekla jaký mám postoj, že jsem jak voják, jaká jsem stydlínka, že mám malou prdel a nohy jak sloupy od vedení. Jsem po hodině a půl spánku. Málem jsem se tam rozbrečela, nejen při placení.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    LIMETA: jsi odvážná! Ja bych to prostě nedala. Mám s tím celoživotní problém. Nesnáším, když mi někdo leze do kabinky. A přitom bych tak rada šla třeba do Caresse, alespoň jednou, ať zjistím velikost. Pak už bych objednávala z netu.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LIMETA: a je tak šílená, jak se jeví z videí a rozhovorů?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zvládla jsem návštěvu této paní (ženy asi budou vědět) v absolutně nesedící podrsence, a odcházím se dvěma absolutně sedícíma. Překonávám se.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam