• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Našla jsem na procházce s dcerou mobil na konečné autobusové zastávce. Nějaký holčičí... Za čtvrt hodiny mi volali rodiče. Dala jsem jim kontakt a odvezla jsem jim ho za půl hodiny autobusem na jinou konečnou autobusu :) Dostaly jsme s dcerou pytlík Haribo bonbonů. Takže jsem udělala dobrý skutek, se můžu pochlubit :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nebyla to velká nadílka, ale vsechny houby byly krásně tvarovaný.

PAN_GAZPACHO
    PAN_GAZPACHO --- ---
    FRK_R23: RAM mám 32 gb, co se teď dívám, tak firefox mi žere 5 gb
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Mne se podarilo vydat se na Camino de Santiago a dokonce zvladam i postupovat. https://en.m.wikipedia.org/wiki/French_Way
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: asi ze kdyby se ji chtelo chtit, tak vypada daleko lip!:)))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BERRUNA: jenze v Caresse jsou diskretni, delaj vse pro tvuj komfort a nejses u nich jak malej harant. Pujcej i bily tricko na vyzkouseni prosvitavosti atp. Jsou skvely. Osobni zkusenost.

S prodavackama v kabince nemam problem, ale proc si vybirat tuhle, kdyz jsou lepsi a s nizsima cenama,ze?

ELIZHANNAH: ekvivalent Angrybeards? Nebo s jeji slavou ma nekdo pocit, ze u ni sezenou nejlip?

LIMETA: ses sikovna,zes to zvladla i ze sis postezovala, protoze hsi zjistila,ze priste muzes za lepsim.

ALESH: dopustim se bodyshamingu, ale jak nekdo, kdo vypada TAKHLE, muze komentovat, jak vypadaj ostatni?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Zase začínám hrát na kytaru a konečně se mi začínají dělat na špičkách prstů mozoly (kopýtka) od strun, tak to snad časem přestane i bolet :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Dneska jsme dodělali manžety a límec a začali vkládat podšívku. Příští týden zbytek rukávů a zdobení, takže se to teoreticky stihne tam, kam má a kdy to tam má být. Workshop funguje ♥
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PAN_GAZPACHO: RAM?:)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    LORDPEET: Jinak kdybyste chtěl někdo ochutnat, tak se neváhejte ozvat, viz LORDPEET:

A jako bonus můžete nafasovat i domácí fíkovo-jahodovou marneládu.
    PAN_GAZPACHO
    PAN_GAZPACHO --- ---
    zjišťuju, že mám 12 820 otevřených panelů ve firefoxu. jdu napsat do guinnessovky!
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    7 kg kotel Chilli con carne 😁

MEDVOUSEK
    MEDVOUSEK --- ---
    LIMETA: Když to tady čtu.

Přítelkyně, u ní pracovala téměř 10 let. Ve Finske a ve Vodickove, pak přesun do kanclů. Ale potvrzuje, tyto manýry, kdy se chodí ženám do kabinet, sahá se na ně, byly vtloukány při začátcích.

Majitelka je prej hodně svá, ale fakt tomu rozumí. Přítelkyně byla mega ráda, když se jí na prodejnách vyhýbala. Takže jsem jen prislepičil k tématu.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Musím se fakt pochlubit. Progres.. Po 30 letech jsem opět pocítil to kouzlo, poslouchat rap a u toho malovat. Ani jedno ani druhý jsem pěknou řádku let nedělal..
    Hurá jsem zpět.
    O tom, že po 20 letech zabraly AD ani nemluvě.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALEXIS: *Opletalova
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPIKE411: nějaké procento určitě budou kámošky vrány. :)
    A ano, očividně neumím číst a přečetla jsem "stále" jako "stálé". Vyprovodím se sama.

ELIZHANNAH: reklama, zvyk a pohodlnost (Vodičkova je holt dobře dostupná a prestižní adresa)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ELIZHANNAH: Jasně, i tak mi přijde trochu drsné psát něco o vránách no.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SPIKE411: to je jedno, stálé nebo stále... prostě mě zajímalo, jak je možné, že k ní lidé chodí, někteří určitě i opakovaně
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LIMETA: Jo pardon, já si blbě odvodil z těch několika zapsaných velikostí košíčků, že jsi tam nebyla poprvé.

Ale jasně, nijak nerozporuju, že má stálé zákaznice.

„Má stále zákaznice“ psala zde
    [ELIZHANNAH @ Chlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit]
    na kterou reagovala ALEXIS s vránami, na což jsem reagoval já.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LIMETA: naopak je to dobrý vědět
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam