• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    SPIKE411: Byla jsem tam poprvé. Překlep se ale vzhledem k právě končícímu průběhu druhé noční nevylučuje. Usoudila jsem, že má stálé zákaznice, dle toho, jak s ní přátelsky mluvily.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPIKE411: V mém světě podporuju obchody, kde se cítím dobře, ne ty, kde jsou na mě hnusní, obzvlášť když jsou alternativy, ale taky je to nejspíš jak píše [LIMETA @ Chlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit] že tam chodí K. navzdory prostě pro zboží, protože jsou zvyklé z dob, kdy alternativa nebyla. 🤷🏻‍♀️
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALEXIS: No psala „má stále“… ale třeba to byl překlep.

A možná jsem to pochopil špatně, ale Limeta tam také nebyla poprvé.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Pardon za OT, klidně se smažu.

Chlubím se nalezenou sebeúctou, že si nenechám jen tak něco líbit a nechodím do krámu, kde se ke mně chovají hnusně.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    LIMETA: Panečku, chlubím se nesmyslně dlouhým souvětím, ať nejsem OT
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SPIKE411: Řeč byla o "stálých zákaznících" teda někom, kdo tam chodí pravidelně.

Znám hodně žen, které tam byly právě jednou, stejně jako já, a teď chodí do Caresse a Správné podprsenky.
    Osobně asi neznám nikoho, kdo chodí ke Konarovské opakovaně, aby si nechal líbit to chování, takže usizuji, že si musí nějakým způsobem rozumět. Nebo jsou to hvězdy, kterým se madam K neodváží říkat takové hnusy.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    SPIKE411: Asi tak. Pro mne, která zkusila jen pár specializovaných prodejen v obchoďácích a vždy odcházela s něčím, co se za pár měsíců nedalo nosit, nebo s pocitem, že nic bez kostic nikdy mít nemůžu, protože to paní říkala, si vzpomněla, že existuje někdo, kdo se v tom vyzná, a u koho se nemusím už tak moc stydět.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: dnes rano tomu neni jinak s:)

LIMETA
    LIMETA --- ---
    ELIZHANNAH: Minutu po otevíračce měla narváno. Většina zákaznic byla z těch stálých a dost kolem jejího věku a starších. Jednou si zatrpěly a už jí na pomoc do kabinky nepotřebují. Pak matky s dcerami pro plavky, tam si taky poradí samy. Já ani ten obchod neprošla, abych si našla něco, co se mi líbí. Prostě jsem byla šoupnuta do kabinky a nosilo se mi, ani závěs se neobtěžovaly zatahovat, však jsi mezi ženami, stydlíne.
    Nechtěla jsem tu rozvířit nakonec nechlubící se diskuzi, omluvuji.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ALEXIS: To bys snad neřekla třeba o Limetě.

Prostě Konarovské bylo jednu dobu všude plno, tak si ji lidi doteď spojují s krásnými padnoucími podprsenkami. A bohužel neví, že existují alternativy.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ELIZHANNAH: vrána k vráně sedá?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    No teda to mi ale řekněte, jak to, že má ale stále zákaznice? S takovým přístupem...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ALESH: Tak to už nikdy víc, max ji tam donesu reklamaci :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LIMETA: ja bydlim v byte par pater nad tim obchodem. Tahle pani mi huli do oken cely leto. Stoji tam na chodniku s kolegynema a nevybirave hodnoti kolemjdouci.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    ALEXIS: Caresse sleduji, no nezkusila jsem. A netušila jsem, že za tím stojí jedna z nyxaček, to bych volila hned jinak. Tak příště. Alespoň už trochu vím, co mám za velikost, s prsama jsem dost jojo efektní. Taky jsem si myslela, že mne změří přes tričko a přinesou první dobrou. Bylo jich požehnaně a stále mám pocit, že na obvodu hrudníku mělo být víc. No snad se trochu vytáhne
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LIMETA: tam jsem byla jednou a dodnes mě to budí ze spaní.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Na rozdíl od LeChatonu, v Caresse mi do kabinky nikdo bez dovolení nelezl, ani na mě nikdo bez výslovného souhlasu nesáhl a už vůbec ta návštěva neobsahovala nátlak, debilní humor a nevhodné poznámky.
    Osobně bych do LeChatonu už nikdy nevkročila.

Kromě Caresse je v Praze ještě Správná podprsenka, kde taky jednají korektně a lidsky.
    REINITA
    REINITA --- ---
    Caresse rozhodně doporučuju, jsou skvělí. Lidské zacházení, velký výběr. Mám od nich asi šest podprsenek - hladké, krajkové, sportovní...
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Za mě Carrese taky příjemný zážitek.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    DUCATIMONSTER: Tahle proslule nepříjemná paní, za kterou se chodí za tímto specificky ponižujícím zážitkem, je z https://www.lechaton.cz/

ID KLAIR má obchod https://www.caresse.cz/, tam snad mají trochu lidštější přístup (pokud vím, zakládala si na tom, že bez dovolení/domluvy do kabinky nikomu nelezou a na nikoho nesahají, zaměstnankyně by na to měly být školené, ale pochopitelně vlastní zkušenost nemám).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam