• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    1KA
    1KA --- ---
    Přihlásila jsem se do ProFitka na testovací hodinu a opět půjdu mezi cizí lidi zkoušel zcela nový silový trénink.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Asi měsíc používám pemzu při každý sprše. Ty chodidla jsou jemnější, i like.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALVATOR: Toto ale so švestkami miesto jabĺk (švestková sezóna ešte neskončila).

Jogurtový koláč s jablky a voňavou ovesnou drobenkou | Buchta v troubě
    https://www.buchtavtroube.cz/2022/10/jogurtovy-kolac-s-jablky-a-vonavou-ovesnou-drobenkou/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MART1NKA: To je moc hezké, copak to je?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Plus teda musim Caresse fakt pochvalit, mam od nich uz viac nez 10 podprseniek a ked sa s nimi nieco do roka stane (vyrobna chyba), tak to bez kecov do tyzdna pani opravi. Takyto servis nikde nemam. Uplne som prestala objednavat z netu. U vacsich prs to tie hacky obcas nevydrzia s krutia sa, takze tato sluzba je pre mna fakt bomba.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ELIZHANNAH: Ma isty celebrity status, chodi do medii a ludia si ju pamataju…
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BERRUNA: To same :) 15 rokov dozadu mi pani povedala, ze na moje prsa podprsenku nevyrabaju (pritom som vedela ze ano, pretoze som v nej uz prisla) som tam uz nesla.
    V Braexperte vo Vodickovej sedi milounka pani a urcite cloveka neznasilnuje a neosahava kde nema. Konarovska je blazon fakt.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: To je hrozně nesympatická kolotočářská bába s trapným nehumorem. Kvůli ní bych do toho obchodu nepáchla.
    Tvůj zážitek mě mrzí, to zní fakt strašidelně.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MARKYSHA: no hele víš jak, my rodiče dobře víme, jak ty děcka prostě to tam ve zmatku nechají ležet a rodič nejdřív šílí a pak teda holt běží kupovat novej telefon, žejo...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GREAT_R: For the record... Letošní dubáky na chalupě vizuálně hodně připomínaly žlučáky, ale já si to zkontroloval. Rozhodla především chuť, ale taky barva řezu. Naopak tam letos rostly pepřáky a byly velice podobné klouzkům kravským, které tam obvykle rostou, když je víc vlhko. Zase rozhodl řez a taste test.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GRANTORINO: svatá to žena. S dětmi jsmetaky měly štěstí na takové lidi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Našla jsem na procházce s dcerou mobil na konečné autobusové zastávce. Nějaký holčičí... Za čtvrt hodiny mi volali rodiče. Dala jsem jim kontakt a odvezla jsem jim ho za půl hodiny autobusem na jinou konečnou autobusu :) Dostaly jsme s dcerou pytlík Haribo bonbonů. Takže jsem udělala dobrý skutek, se můžu pochlubit :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nebyla to velká nadílka, ale vsechny houby byly krásně tvarovaný.

PAN_GAZPACHO
    PAN_GAZPACHO --- ---
    FRK_R23: RAM mám 32 gb, co se teď dívám, tak firefox mi žere 5 gb
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Mne se podarilo vydat se na Camino de Santiago a dokonce zvladam i postupovat. https://en.m.wikipedia.org/wiki/French_Way
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: asi ze kdyby se ji chtelo chtit, tak vypada daleko lip!:)))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BERRUNA: jenze v Caresse jsou diskretni, delaj vse pro tvuj komfort a nejses u nich jak malej harant. Pujcej i bily tricko na vyzkouseni prosvitavosti atp. Jsou skvely. Osobni zkusenost.

S prodavackama v kabince nemam problem, ale proc si vybirat tuhle, kdyz jsou lepsi a s nizsima cenama,ze?

ELIZHANNAH: ekvivalent Angrybeards? Nebo s jeji slavou ma nekdo pocit, ze u ni sezenou nejlip?

LIMETA: ses sikovna,zes to zvladla i ze sis postezovala, protoze hsi zjistila,ze priste muzes za lepsim.

ALESH: dopustim se bodyshamingu, ale jak nekdo, kdo vypada TAKHLE, muze komentovat, jak vypadaj ostatni?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Zase začínám hrát na kytaru a konečně se mi začínají dělat na špičkách prstů mozoly (kopýtka) od strun, tak to snad časem přestane i bolet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam