• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: U Habásků:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Který kvíz (neptám se na místo, jen mě zajímá značka)? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    První místo v pub quizu!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Pověsili jsme docela těžkej plakát z netkanýho textilu na šikmej sádrošovej strop. Trvalo ta byla to celkem inzenyrska disciplína. Použili jsme montážní pásku, takže byl jen jeden pokus a aby se nám neunavily ruce a měli jsme to rovně, museli jsme si to přilepit nejprve dočasnou malířskou. Výsledek moc dobrej.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jen za dnešek: 8 kokard, 8 lišt na chocholy do klobouků, tři kloboukové krempy, 10 základů na plumety, odbavit klienta na bekovku a poslat infomail k akci na příští víkend + bazál jako úklid, děti, pes, oběd a večeře. Culloty musí počkat na zítřek, ale jsem rád, že ta dnešní práce je alespoň trochu vidět :)
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Megauklid + podzimní výzdoba ✅

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Objednal jsem 4 galony vína, 2 galony portského a půl galonu rumu, a to vše za skvělou cenu. Sice se to pak vypije za pár hodin, ale ta degustační práce při výběru se někde projevit musela!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Upekla jsem naprosto bozi chleba a dvakrat za sebou se mi podarilo zapojit USB-A na první pokus. V jeden den :)
    EKG
    EKG --- ---
    STICKYGREEN: Palce jsou drzeny. Hlavne bacha na "dobry" kamarady.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    STICKYGREEN: no ale to se že začátku chlub každý tři dny, ať víme, že stále nekouříš:-)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARKYSHA: Děkuji. Chápu, že chlubit se tím po 3 dnech je odvážný, ale věřím si a to je základ. Navíc mi kouř už smrdí, to dřív nebývalo. Když jdu kolem popelníku úplně se mi navaluje. Jsem poučen z předchozích nezdarů, to dám. Hlavní je nepít alkohol, po 2 pivech jsem to vždycky posral.

A to, že jsem to zveřejnil mi taky hodně pomohlo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    STICKYGREEN: no to si napiš a hlavně se drž. Držím palce!
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Kolikrát jsem za poslední 3 měsíce zkoušel přestat ani nespočítám, ale od 1.10.2025 je to definitivní. Trvalo to skoro 30 let..

Přestal jsem kouřit. Konečně svoboda. Mám radost. Já si to sem napíšu, abych na to náhodou nezapomněl.
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Moje první Pavlova - tvar ještě snese zdokonalit, ale chuťově boží!

1KA
    1KA --- ---
    Přihlásila jsem se do ProFitka na testovací hodinu a opět půjdu mezi cizí lidi zkoušel zcela nový silový trénink.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Asi měsíc používám pemzu při každý sprše. Ty chodidla jsou jemnější, i like.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALVATOR: Toto ale so švestkami miesto jabĺk (švestková sezóna ešte neskončila).

Jogurtový koláč s jablky a voňavou ovesnou drobenkou | Buchta v troubě
    https://www.buchtavtroube.cz/2022/10/jogurtovy-kolac-s-jablky-a-vonavou-ovesnou-drobenkou/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MART1NKA: To je moc hezké, copak to je?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam