• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Tak snad tě nezklamu! .)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Jestli ještě někdy budu potřebovat vtipný týmový název, určitě se ti ozvu. Já jsem na tyhle věci fakt neschopná :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Já jsem chtěl Piráti sliznic, ale to neprošlo :)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: To jsou dost vtipné názvy. My když jsme vybírali náš, tak jsme měli problém a krizi kreativity.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Je to jen prdel :) Náš tým se jmenuje Pobřeží Kocoviny :))) Druhá parta je Burkina Maso :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Jj, koukala jsem, že něco úplně místního, nic z těch známějších značek. Děkuju, moje zvědavost je ukojena :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Jo značku nevím, to pořádá ta parta lidí od Habásků a otázky vymýšlí taky oni :)

Rozhodně to neni nic celostátního, jen taková sranda :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    GILHAD: been there, done that.
    už tam mám zas nylonky.
    kovové struny nejsou jen o kobylce, vetší tah namáhá celý nástroj.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Na kytaru s vázací kobylkou pro nylonové struny jsem natáhnul struny kovové (výrazně větší tah) a 40 let s tím chodil pro vodu, než se kobylka utrhla.

Tak jsem koupil kobylku novou, kolíkovou (jiná, odolnější konstrukce) a s totálně jiným půdorysem. Kytaru začistil, připravil, kobylku důkladně přilepil, navrtal díry pro kolíky a natáhnul nové struny.

Už to zase hraje :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: U Habásků:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Který kvíz (neptám se na místo, jen mě zajímá značka)? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    První místo v pub quizu!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Pověsili jsme docela těžkej plakát z netkanýho textilu na šikmej sádrošovej strop. Trvalo ta byla to celkem inzenyrska disciplína. Použili jsme montážní pásku, takže byl jen jeden pokus a aby se nám neunavily ruce a měli jsme to rovně, museli jsme si to přilepit nejprve dočasnou malířskou. Výsledek moc dobrej.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jen za dnešek: 8 kokard, 8 lišt na chocholy do klobouků, tři kloboukové krempy, 10 základů na plumety, odbavit klienta na bekovku a poslat infomail k akci na příští víkend + bazál jako úklid, děti, pes, oběd a večeře. Culloty musí počkat na zítřek, ale jsem rád, že ta dnešní práce je alespoň trochu vidět :)
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Megauklid + podzimní výzdoba ✅

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Objednal jsem 4 galony vína, 2 galony portského a půl galonu rumu, a to vše za skvělou cenu. Sice se to pak vypije za pár hodin, ale ta degustační práce při výběru se někde projevit musela!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Upekla jsem naprosto bozi chleba a dvakrat za sebou se mi podarilo zapojit USB-A na první pokus. V jeden den :)
    EKG
    EKG --- ---
    STICKYGREEN: Palce jsou drzeny. Hlavne bacha na "dobry" kamarady.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    STICKYGREEN: no ale to se že začátku chlub každý tři dny, ať víme, že stále nekouříš:-)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    MARKYSHA: Děkuji. Chápu, že chlubit se tím po 3 dnech je odvážný, ale věřím si a to je základ. Navíc mi kouř už smrdí, to dřív nebývalo. Když jdu kolem popelníku úplně se mi navaluje. Jsem poučen z předchozích nezdarů, to dám. Hlavní je nepít alkohol, po 2 pivech jsem to vždycky posral.

A to, že jsem to zveřejnil mi taky hodně pomohlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam