• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Jééé, to jsou ty figurky, co mají dole holou prdel :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    A co že to vlastně dělají nerodičové po večerech?

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: ty ses proste dokonala :D love it! 🫶
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Marokánky měly recept napiču.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MARKYSHA: přiznám se, že u toho celkem trpím, dneska jsem pro změnu zapomněl dát do těsta zloutek a musel jsem to oak rozebrat a přidat ho tam.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    GREAT_R: wow, a ja si tu myslim, jak mam super produktivni den a pritom ze me vylezla jenom hneda pomazanka a vyvar.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Wow a já dělala hovno, slovy hovno. A není mi to blbý:-) Protože užila krásný dopoledne s dcerkou, doteď kecala se synem a dost jsme se zasmáli. Byl na mě naštvaný a už není. Však se to nezblázní.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Na pozadí foccacia, co taky vznikla dneska...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Krev pot a slzy. Marokánky nejsou ještě potřený čokoládou. Hnizda jsou prázdná (dvě malá křídla tu na pomoc nejsou, dělám to sám. Uf.)

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Byla jsem pozvána do bývalé práce na vánoční večírek. Lidsky je mam povětšinou ráda, ale pracovně to bylo peklo a navíc si nechci poškodit reputaci. I řekla jsem si, že prostě nemůžu přijít bez napečených čuráků. A že absence pyjové formičky mě nezastaví. A jsem neskutečně pyšná, že jsem se nepobodala ani nepořezala a zvládla péra vykrájet redbullem :D A ještě si poradit s tim, že recept na těsto v gramech, ale u váhy odešla baterka, takže jsem dlouze zkoumala, jak různě jemně se mele kokos a jestli ten muj je hrubozrnnej nebo jemnej, protože při konverzi gramů na hrnky (miluju gůgl) by to u kokosu bylo skoro o hrnek jiný množství. A vono to všechno klaplo. Tak snad tam i dokážu zejtra dojít a cestou si pyje nepolámat.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    POZITRON: jééé, ty taky!!! Těší mě moc, že nejsem s tímhle guilty pleasure sama :D Mně posledně nasrali, zavřeli hajzli dřív a já jen přes dveře smutně koukala, jak to rvou do pytlů :D
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    POZITRON: Dekuju)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANGELINE: posledni den je vse za 15. bejva to uz hodne prebrany, ale poklady se stale najit daj. :) dala jsem si na facebooku TH do sledovanych a vidim jejich story, kde je uvedeno, jake jsou zrovna akce nebo ceny. bude to priblizne zase za mesic v sobotu.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DUCATIMONSTER: A je to tedy nejak dopredu zverejnene?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ANGELINE: Zboží tam vozí v nějakých intervalech. Prvni den je vždy nejdražší - je to neprobrané. Další dny kdy se blíží obnova zboží cena postupně klesá.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    POZITRON: Co je cyklus v Textile House, nepotrebuju to taky? 😅
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Umim se teleportovat. Zaspala jsem, v posteli koukam na mobil, 8:39. Do prdele, dneska je posledni den cyklu textile house, moje guilty pleasure, oteviraj v 9. Cvak, v 9:03 stojim pred sekacem na Budejovicke. Autem to je od nas 12 minut k DBK a pak jeste kus pesky. Ale samozrejme pravidelne veci v tydnu vcas nezvladam, do skolky jsem deti vcas letos privedla rano tak mozna 3x od zari.
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Můj starej Mercedes, do kterého léta vrážím peníze a starám se o něj, úspěšně prošel veteránskou testací i STK, povedlo se mi to dotáhnout do konce, jéj! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Prva varka cukrovi done.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MELDA: Som cetla kundicka, achjo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam