• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREAT_RChlubeníčko - Co se vám povedlo? Čím se chcete pochlubit? - Pojďte se pochválit
    Povedlo se vám něco a nemáte to komu říct, protože je to prostě váš osobní win, vaše osobní čárka? Udělali jste dobrej skutek? Dobrej koláč? Podařilo se vám úspěšně pomstít svoji čest? Dejte to sem.

Hned po spuštění skupiny padla otázka, jaký je rozdíl oproti diskuzi [Achievement unlocked]. Tady je laťka na zemi a můžete oslavit jakkoliv malé nebo velké všední nebo nevšední úspěchy.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Jééé, to jsou ty figurky, co mají dole holou prdel :D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    A co že to vlastně dělají nerodičové po večerech?

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DEADSLUT: ty ses proste dokonala :D love it! 🫶
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Marokánky měly recept napiču.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MARKYSHA: přiznám se, že u toho celkem trpím, dneska jsem pro změnu zapomněl dát do těsta zloutek a musel jsem to oak rozebrat a přidat ho tam.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    GREAT_R: wow, a ja si tu myslim, jak mam super produktivni den a pritom ze me vylezla jenom hneda pomazanka a vyvar.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Wow a já dělala hovno, slovy hovno. A není mi to blbý:-) Protože užila krásný dopoledne s dcerkou, doteď kecala se synem a dost jsme se zasmáli. Byl na mě naštvaný a už není. Však se to nezblázní.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Na pozadí foccacia, co taky vznikla dneska...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Krev pot a slzy. Marokánky nejsou ještě potřený čokoládou. Hnizda jsou prázdná (dvě malá křídla tu na pomoc nejsou, dělám to sám. Uf.)

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Byla jsem pozvána do bývalé práce na vánoční večírek. Lidsky je mam povětšinou ráda, ale pracovně to bylo peklo a navíc si nechci poškodit reputaci. I řekla jsem si, že prostě nemůžu přijít bez napečených čuráků. A že absence pyjové formičky mě nezastaví. A jsem neskutečně pyšná, že jsem se nepobodala ani nepořezala a zvládla péra vykrájet redbullem :D A ještě si poradit s tim, že recept na těsto v gramech, ale u váhy odešla baterka, takže jsem dlouze zkoumala, jak různě jemně se mele kokos a jestli ten muj je hrubozrnnej nebo jemnej, protože při konverzi gramů na hrnky (miluju gůgl) by to u kokosu bylo skoro o hrnek jiný množství. A vono to všechno klaplo. Tak snad tam i dokážu zejtra dojít a cestou si pyje nepolámat.

DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    POZITRON: jééé, ty taky!!! Těší mě moc, že nejsem s tímhle guilty pleasure sama :D Mně posledně nasrali, zavřeli hajzli dřív a já jen přes dveře smutně koukala, jak to rvou do pytlů :D
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    POZITRON: Dekuju)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANGELINE: posledni den je vse za 15. bejva to uz hodne prebrany, ale poklady se stale najit daj. :) dala jsem si na facebooku TH do sledovanych a vidim jejich story, kde je uvedeno, jake jsou zrovna akce nebo ceny. bude to priblizne zase za mesic v sobotu.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    DUCATIMONSTER: A je to tedy nejak dopredu zverejnene?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ANGELINE: Zboží tam vozí v nějakých intervalech. Prvni den je vždy nejdražší - je to neprobrané. Další dny kdy se blíží obnova zboží cena postupně klesá.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    POZITRON: Co je cyklus v Textile House, nepotrebuju to taky? 😅
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Umim se teleportovat. Zaspala jsem, v posteli koukam na mobil, 8:39. Do prdele, dneska je posledni den cyklu textile house, moje guilty pleasure, oteviraj v 9. Cvak, v 9:03 stojim pred sekacem na Budejovicke. Autem to je od nas 12 minut k DBK a pak jeste kus pesky. Ale samozrejme pravidelne veci v tydnu vcas nezvladam, do skolky jsem deti vcas letos privedla rano tak mozna 3x od zari.
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Můj starej Mercedes, do kterého léta vrážím peníze a starám se o něj, úspěšně prošel veteránskou testací i STK, povedlo se mi to dotáhnout do konce, jéj! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Prva varka cukrovi done.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MELDA: Som cetla kundicka, achjo
    MELDA
    MELDA --- ---
    ZSIS: Ale to je pekna kudlicka :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam