• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BODNyx premium family
    Tato diskuze je určena těm, kteří chtějí sdílet přístup k placeným digitálním službám a hledají tipy nebo další lidi do rodiny.
    >> Prosím čtěte a pomocí #nastenka aktualizujte nástěnku
    Ankety

Služby do anket budeme přidávat ve vlnách (bohužel není možné editovat stávající ankety).
    Díky za zmínění služeb které tu chybí pomocí #anketa.

Co za služby na Nyxu trenduje?

Instrukce:
    Zaškrtni služby, které využíváš.

10 hlasy od 5 respondentů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 20.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 80.0% / 4 hlasy
    • 60.0% / 3 hlasy
    • 20.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 20.0% / 1 hlas

Mám zájem o místo v rodině

Instrukce:
    Zaškrtni služby, které bys rád/a, domlouvání rodin pak může proběhnout v diskuzi.

2 hlasy od 2 respondentů
    • 50.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 50.0% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů

rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Mně to právě přijde zbytečné tříštit - je to dost nieche téma i dohromady, kartičky ani není co diskutovat, a obojí je to o levnějším nakupování
    BOD
    BOD --- ---
    NAVARA: Na nastence upraveno jak pises, ale vyhledove to oddelme prosim. Rodinny predplatny do digitalnich sluzeb a karticky do kamennych obchodu jsou pomerne dalekej topic :) Bych tu spis krom klasickych Netflixu, YouTube a Spotify rozjel jeste diskuzi o sdileni digi sluzeb co nemaj oddelene profily, jako ruzne noviny, VPN a dalsi sluzby.

Auditko kde se resi vernostni/slevove karty ap jsem tu par minut hledal a nenasel, tak davam podnet k zalozeni [BOD @ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Dal bych to jako samostatný textový blok ( nevím jestli se to dá pak linkovat přes https://nyx.cz/discussion/IDdiskuze/content/IDpostu - takhle zkráceně mi to u jiné havaruje) a především nahoru, před ostatní, ať je to první co je vidět a nemusíš dva dny scrollovat dolu, zatímco tě zuřivá důchodkyně bije holí
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Jestli bych tu mohl o něco drze zasomrovat, tak tohle je Tesco karta jednoho polobezďáka z Liberce, co ho sleduju na YouTube.

Nasbíranejma bodama může v Tescu rovnou platit:

_

Tady jeho kanál, je to medle šikovnej technik, i když magor:

https://www.youtube.com/@michalmazgal

Z toho, co tam občas říká, dovozuju, že má nějakou formu paranoidní poruchy, ale nevzdává to a nesnaží se uchlastat a každá kačka mu pomůže.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Nedaří se mi sehnat TAMDA Foods, kdyby někdo měl.

kdyžtak JIP zde:

_
    ISCH
    ISCH --- ---
    RAINBOF: Dávaj se za to násobky bodů, pro jejich uplatnění musíš znát pin... Ale může se stát, že si aktivuješ kód na násovek bodů na prášek na praní, chceš si udělat zásobu na rok a někdo se tam zrovna otočí pro malý balení...
    Tzn. DM má muž jako screen na nákupy podle seznamu :D
    BOD
    BOD --- ---
    RAINBOF: aha, sem mel pocit ze tam slevy na ty jejich kmenove znacky jsou, ale mozna ne, mazu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BOD: hele je nekdy na to dm sleva me prijde ze je to tak ze tam evidujes nakupy a jednou za cas ti nabidnou slevu na zaklade bodu. Tj neco co sdilet nechces nebo ti to nekdo vybere
    BOD
    BOD --- ---
    NAVARA: takhle dobre?
    BOD
    BOD --- ---
    nahodil jsem nastenku a ankety, feedback nebo doplneni vitane
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOD: Ideálně ve formátu snadno zobrazitelném na mobilu před kasou :)
    BOD
    BOD --- ---
    DUHOS: Prima+ - jsem pro, Netflix - s vypinanim nemam zkusenost, vyhrozovali ale vzdy mi i dalsim fungovalo.. mozna je to tim ze nepridavam do TV, ty to hroti nejak extra

CUKI: businessove je to nepruchozi, jedine si to rozjet nelegalne a na predplatna se skladat se skupinou uzivatelu, coz uz je trochu jina liga nez fixlovat rodinu :D

NAVARA, PRAASHEK: super, pridavam na nastenku, mmnt
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PRAASHEK: jo, nocard, to je ono!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TOOMIX: v obojím níže máš možnost si vygenerovat (resp prostě použít jeden z jejich databáze) kód pro hromadu našich marketů a dalších obchodů

fuckcards.store
    https://fuckcards.store/

NOCARD.cz – Věrnostní karty online
    https://nocard.cz/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Někde byl web něco jako "kartičkumáte.cz" kam lidi nahráli své věrnostní karty a kdokoliv pak potřeboval třeba Tesco, tak vlez na web, vybral Tesco, náhodně mu to vybralo nějakou z nahraných a tu v obchodě použil.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUKI: Ale oni nechtějí být placeni za kvalitu, chtějí mít všechny peníze bez ohledu na ni.

Firmy chtějí ideálně monopol a pokud není možný, tak co nejblíže. Tyhlecty volnotrhové myšlenky nejsou u majitelů firem populární :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Na dalších co mám - nakonec je ukládám prostě jen jako screenshoty v dropboxu, zjistil jsem, že mi Portmonka ani alternativy nepřináší nic navíc krom loga :) - už nejsou benefity pro platícího afaik.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam