• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.

Aktuální téma:

Pronájem dělohy na 9 měsíců za milion korun českých. :-)
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: nauč se číst, jo ;) Pisu, že to nerozporuju, ale to bys nesměla vidět rudě.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    GRANTORINO: A zkusila bys pochopit, že data se nedelaj podle jedné grantorino, ale podle milionech žen, kde samozřejmě jsou výjimky?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Všechno se čtyřma dětma jsme mrtvý,Dave!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    CORNELA: všechny tyhle věci mám po čtyrech dětech naprosto v pořádku. Jen aby tady nevznikl nějaký mylný dojem, že to je automatický ;)
    Jinak nemíním samozřejmě rozporovat Cornely data.
    NEI
    NEI --- ---
    BTW: Kam jste tu diskuzi zase zavedli? :-)
    Howkingovo šediny, srsly?
    Jako srandu chválím, ale zkusme být, prosím, alespoň trochu k tématu klubu. :))
    NEI
    NEI --- ---
    HOWKING: Není to fejk a máš první varování.
    Chováme se k sobě slušně.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HOWKING: uchylaci!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA:od tebe to vyzniva hrozne ulicnicky, ale kdyz debatujes o vedeckejch vecech, tak se to bere jako odkaz na zdroj nebo jako priloha s protokolem z nakyho experimentu..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HAR4NT: nenapadlo me, ze si ty jiny sedivejici veci Howking s kamaradama ukazujou.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GIRAFFKA: nesedivej jenom vlasy..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HOWKING: Howkingu. Nemuzes mit sediny, kdyz nemas vlasy.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LUSINDA: me by ten obor howkinga zajimal, jakej to je?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HOWKING: Zajímavý, že mě AI tvrdí jiný čísla než tobě... To bude tím že nekecá :D
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HOWKING: Nechci vyhrát, zajímala mě data, ale tys prostě přišel s picovinou co neumíš obhájit no.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HOWKING: Jako lékařka mám dost jiný info, konkrétně že těhotenství zvyšuje riziko hypertenze, diabetu, KV onemocnění a čtyři a více dětí naopak celkem slušně zvyšuje mortalitu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HOWKING: doptej se na něco ze svého oboru 😊 uvidíš jak si vymýšlí
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    HOWKING: Spíš jsem to myslela jako zájem a chuť (ještě) něco dělat... A nerezignovat s tím, že už mám svoje oddělaný (ano, klidně jako za komančů)... A že tyhle -ano, jiné- faktory trochu rozvíří tu tebou zmíněnou korelaci, která klidně může ještě dojíždět, ale zároveň jí už může docházet dech a šlapat ji na paty nová data a nové způsoby žití...
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HOWKING: Děcko se neděli o žádný buňky při opravě matky, proboha :D buňky samozřejmě v krvi matky najdeš, protože maj překvapivě propojenej krevní oběh
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HOWKING: Tak když to dítě opravuje a omlazuje... Tak dobře, rak v Evropě a USA, proč to teda ty děcka neopravujou?
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    HAR4NT: Oukej, to asi nedokážu úplně rozlišit... :-D Takže zapomeňte, že jsem něco řekl... :-D :-)

HOWKING: možné to je, ale stejně tak je docela možné, že výhledově se to přelije, protože single (a potažmo bezdětnost) už není podivínstvím jako v devadesátkovejch filmech, kde každá single nad 30 bydlela v bytě plným koček... ale stává se z toho vědomý životní styl a filosofie etc. a tito a tyto si ten život začínají užívat... (stručně řečeno)
    I dnešní babičky už nejsou stařenky v šátku a talířem koláčů, ale čupr baby co chodí na jógu, jazyky a plno dalšího...
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HOWKING: Můžeš dát Link na ten prokazany fakt? Protože ženy v Africe s deseti děckama úplnej etalon zdraví a mladí nejsou a nějak to popírá ten výskyt raka, co se překvapivě děje v těhotenství kvůli hormonům
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam