NEI: mno ja som si vymyslela nejaky schodny scenar, v ktorom nieco take pojde, ale neni moc pravdepodobny v tejto krajine. ale ja mam k nemu docela vytvorene prostredie, takze mozno sa to povede. :)
PALEONTOLOG: ja to myslim tak, ze chlapi casto tvrdia jak bolo nieco super, pritom na 9 hodin denne zmiznu do kanclu a nie su tak zahlteni tym, co sa doma deje. nehovorim, ze je nutne toto tvoj pripad, ale je to bezny jav v spolocnosti.
MICHELLEDANIELS: ony zeme kde ziju s detmi jaksi moc vo vyspelom svete nie su :) ja tam mam priklady zo vsetkych spektier :) nastavovala som v jednej praci HR systemy na vyplaty materskych prispevkov a robila som analyzu v 40 krajinach po celom svete. Cesko ma najbenevolentnejsie zakony na svete.
co sa tyka toho, ze to "vyberas stene", no ked tam nemas v tom tu iracionalnu tuzbu, tak to rozhodnutie holt musis urobit nejakou inou metodou, ktora moze zniet zvlastne ludom, ktori tu nevysvetlitelnu tuzbu maju.
IOM_NUKSO: moze byt scenar, kde si zena da matersku a na rodicaku si obaja skratia uvazok, nez sa dieta umiestni do detskej skupinky. videla som to, bolo to moc hezke :) hrozne fandim takymto parom.