Já jsem nepsal že nutně potřebuju 5x denně, jen že bych s tím neměl problém. Samo jedná se chvíle kdy na to mají oba čas. Třeba nějaká dovolená atp.
Ale 2x do měsíce je fakt mimo to co jsem schopen dlouhodobě snést to je pavda. A hlavně nejde o kvantitu, ale o kvalitu. A tam to pokulhává dost. Prostě pokud necítím že z toho má sexuální partnerka něco má, tak j to spíš utrpení. Proto jsme na konci spolu nespali už de facto vůbec. Protože o tohle fakt nestojím.
MART1NKA: Ano iniciuje chlap. S tím problém nemám vůbec. Jsem v tomto ohledu dost dominantní. Ale je rozdíl jestli ona dá najevo, že chce a nebo ne.
Ale nechtěl jsem tu zabíhat mimo téma. Šlo mi o to, že ty potřeby jsou u mužů i žen v průběhu věku dosti odlišné. A u žen to hodně mění biologické nastavení. Proto znovu píšu ptát s pětadvacetileté ženy na to jestli chce (v životě) a nebo nechce mít děti je nonsence. Tedy minimálně statisticky. Protože jednotlivé případy tady byli vždy. Možná i nymfomanky nejsou jen bájné postavy, ale otázka je jakou šanci se mají takový dva jedinci potkat.
BERUSKA_CA: Jen to né. Sex je přece především radost a ne práce! Nevěřím že takový lidé dojdou v této branži k naplnění svých potřeb. Pokud nevidím že z toho ten druhý má to co já, tak je to minimálně z mého pohledu nenaplňující. To si to raději udělám sám.