MART1NKA: Diskuse ze zvrhává někam kde se vytváří paralelní scénáře. Ano je na mě asi určitě vidět, že mi to chybí. Já jsem zvyklej říkat věci na rovinu. Ale to neznamená že jsem to po ženě vyžadoval a nebo ji k tomu nějak nutil. Ale pokud ani po tolika letech se problém nezmění, tak mám dělat jako co? A BTW sex není zdaleka jen soulož. Mě chybí mnohem víc.
Tohle se nedalo vyřešit jinak. scénář že ten druhý co mu to nevyhovuje jen trpí v manželství není řešení. Akorát nás to rozděluje mnohem víc. Tohle se nedá ovlivnit a těžko se to vysvětluje někomu kdo to má jinak.
Prostě se mezi námi akorát rozevírají nůžky a proto jsem usoudil, že je čas to ukončit. Raději budu mít se ženou dobrý vztah na dálku než špatný vztah v manželství. Ostatně tu druhou možnost jsem zažil u svých rodičů. Se svou první ženou mám teď výborný vztah a naše společné dítě vidí že spolu dobře vycházíme a oba si vycházím vstříc tak jak to jenom jde.
BERRUNA: Znovu pro jistotu opakuji tady vůbec nejde o nějakou blbou soulož, dokonce ani pouze o sex, ale o všechny ty věci které nás spojovali a teď už neexistují. Najednou žijeme úplně jiný život, kde nás spojovalo pouze rodičovství. A to je za mě trochu málo. Jsem kvůli tomu špatnej nebo dokonce dítě? A znovu píšu jedná se o dlouhé roky ne nějaký poporodní stav, který jsem myslím zvládl na jedničku. Omezil jsem kvůli tomu svojí práci, abych mohl být s rodinou.