• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SITH: analem??? ted jsi projevil dost velkou neznalost mistni anatomie. kdyz ma nekdo sesitou hraz tak do analu asi fakt nepujde. blowjob jasny, to se resit da, ale urcite mas strasnou chut delat ty sexualni veci, kdyz se kazdou chvili pochcijes a nevis, jestli ti to tam jeste nekdy sroste tak,a bys nemusela celej zivot nosit plinky. sexy AF. vubec on jaksi u zensky sex zacina v hlave a kdyz mas dole pistel a jsi z toho v prdeli, tak fakt na sex nemyslis. jinak jako ja chapu sexualni frustraci, ja jsem ten frustrovanej jedinec doma, ale proste holt nektery zdravotni potize vyzaduji i treba "ted na me dva roky nesahej".
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tym ja netvrdim, ze neexistuju skveli tatove a manzelove, s ktorymi to moze byt dobre. Ale je ich ako safranu a niekto takeho ani za cely zivot potkat nemusi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANABEL_LEE: Hlavne pre zeny. Chuva a sluzka zdarma. Ja si prave myslim, ze ta nova generacia s mnozstvom informacii na internete tak slepa nie je a holky si moc dobre uvedomuju, co to obnasa, preto ten prepad.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MART1NKA: tak obecne rodicovstvi je past, o ktere se malo mluvi. ale to by teprve byl propad porodnosti, kdyby se zacalo nahlas propagovat, jak moc velka past to je :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MART1NKA: přesně. Radši rozvod :D
    Ale tak každý si na to musí přijít sám ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANABEL_LEE: A vyhraza sa ze ak sa nepoddas, tak ta necha s deckom samu. Pecka, kto by to nechcel.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: presne tak! kod kdyz je matka introvert, tak jedine po cem x let intenzivne touzi, je ticho a klid a samota, nikoliv sex.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LUSINDA: taky je treba dobry si uvedomit, ze po porodu se ta anatomie v damskych partiich velmi casto meni. i bezproblemovy porod tam tomu da zabrat a co teprv nekdo, kdo musel byt po porodu sity. to neni dobre ani po par mesicich, musi to byt fakt super, mit tyhle problemy a jeste za krkem chlapa, ktery si to neumi udelat sam a furt by ti chtel do hojici se rany neco strkat
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    A pak jsou taky ženy, troufnu si říct, že i muži, kteří to nepotřebují 5xdenne. Ani na začátku vztahu. A na dovoleny? Tam jedu odpočívat a né že budu 5x denně vyšukavat :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANABEL_LEE: jj ja som to zazila a mam okolo seba holky, u ktorych je chlap po detoch tak unaveny, ze ten sex nechce.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MART1NKA: ty jo tak casto. se maj ty pani. do zaznamu neni to jen tak, ze chlapi vyzadujou sex a zenske ho vzdy odmitaji. i chlapi muzou ztratit zajem.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BERUSKA_CA: I jednou denne… a i chlapa.
    Som hladala nejake data na to…

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SITH: Vzdyt to jsem psala, ze dlouhodobe krok neudrzi. Na zacatku jasne.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BLOWUP: Myslela jsem soustavne. Na zacatku to chteji vsichni porad, ale po deseti letech mi ukaz zenu, co chce 5x denne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já bych asi s dítětem byla i předotekovaná a přemluvená a potřebovala bych čas bez nikoho v tichu sama v lese nebo s knihou.
    CUKI
    CUKI --- ---
    LUSINDA: Tohle já naprosto chápu. Když byla po porodu, tak byla si sice vyřerpaná, ale viděl jsem ji naprosto šťastnou a to mě strašně nabíjelo a nepotřeboval jsem ani sex. Bylo to mnohem silnější. Jenže když několik let je stále nasraná a řeší kokotiny místo abychom si spolu užili trochu času . A fakt nejde jen o sex, prostě celkově. Dřív jsem spolu hráli deskovky, dívali se na filmy v objetí, chodili jsme do lesa, do muzeí, společně jsme objevovali historií míst kde jsme byli. Ale tohle všechno naprosto vymizelo. Jo nemůže toho být tolik jako dřív, ale ono není nic. My jsme poslední ty roky žili pouze vedle sebe, nikoli spolu. Oni to jsou spojité nádoby a pokud prostě nemám saturované své potřeby, podle mě to ani není jednoduché se mnou být a u ní je to stejné. Jenže její potřeby se během naprosto změnili. A teď už jsme nebyli ani trochu kompatibilní.

A ten kdo se omezil pracovně jsem byl já. Protože nemůžu stavět a současně se starat o děti, tak to nefunguje. Já chci taky zpátky dělat svojí práci která mě baví.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    CUKI: mám doma skoro tříletou dceru, ale mentálně a mluvou je na úrovni ctyrletaka (mozna spíš dál).....a je teda hooodne aktivní. Chodíme s ní běžně spát v deset i v půl jedenácté večer. A těším se do práce i návštěva zubaře je pro mě welness. Pokud máte třeba barák se zahradou jako my. Tak máš ještě k tomu dítěti zahul s péčí o hospodářství.
    U nás je problém trochu obrácený......ale na.muze se nezlobím a chápu, že tu životní energii nemá a když si to vezmu kolem a kolem tak ty projevy lásky jsou i jiný než sex. Jsme rádi že se máme navzájem a držíme spolu na výchovu a péči o naši dceru, která má ty životní energie za 3. 😆😵‍💫
    CUKI
    CUKI --- ---
    KOUDY: Jo já to tak beru, proto se rozvádíme. Já ji za to nijak neobviňuju a moc jí to přeju (ale beze mě), jen jsem se snažil zachránit vztah který byl pěknou kapitolou mého života a nechtěl jsem rozbíjet rodinu.

MART1NKA: Já ji v tomhle myslím dost podporoval a vždy jsem se zřídil tak aby ona mohla. Já tohle dost chápu, já bejt na jejím (jakékoliv matky) místě tak už visím na nejbližší větvi. Ale pokud se chce cítit jako žena, tak může být také i manželka a ne jen matka. Je to jen její rozhodnutí a já jí ho neberu. Život se mnou není určitě jednoduchý a mám jasné meze které nehodlám překračovat. Pokud ze ženy není cítit vášeň a nerada cestuje, nemá u mě šanci. Tak o prostě je.
    Jestli dělá ženu ženu práce. Tak je pak snadno nahraditelná AI :-)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOUDY: záleží na víc věcech. Poranění, který se hojí po porodu, doba za kterou se to tělo vrátí do +- předchozí podoby (u některých je to za zázračne krátkou dobu) a taky nátura dítěte. Jsou i baby kterým to dítě brečí pomalu od rána do večera (to jsem naštěstí nezažila, ale neuděláš s tím nic). Pak třeba pokud žena kojí.........aspoň mě osobně bralo dost energie. A mnoho mnoho dalšího.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CUKI: Co pise Lusinda… pre zeny je dolezite sa vratit naspat do prace aby sa znovu citili ako zeny, nie ako matky. Skor by som pocuvala co rika, nez si dedukovat nejake hovadiny, ktore vobec nemusia byt pravda, uz si ich sem par napsal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam