• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    SITH: jenže žena, která má libido vyblokované hormony, třeba v době kojení, tak chuť na blowjob nebo anal bude srovnatelný s tím jít chlapovi vyprat ponožky, patrně u toho pak má i podobný výraz. S tím nejde nic dělat, to se musí přečkat. Pokud to chlap nepochopí, dokážu si představit, že žena by pak mohla mít blok i po odeznění hormonálního výkyvu. Dělala něco z donucení, protože viděla, že chlap se jinak zblázní.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: Hele jako hláška, že když nemůžeš vaginálně souložit, tak aspoň anal nebo vykuř, je prostě absolutní konečná.
    Ukazuje to na totální neempatii. A protože máš dvě děti, tak tě neomlouvá nedostatek praxe.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BERUSKA_CA: jo, tohle je vzdy tezky, kdyz jeden z paru onemocni. je to teda tezky i z jinych duvodu nez z nedostatku sexu, ze...
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: vzdycky jsou na to dva, kteří by se měli domluvit a mít na to hlavně oba chuť. Reagovala jsem hlavně na post Cukiho a následně na to, ze když to nejde po porodu vaginálně, tak snad se může ta manželská povinnost vykonat análkem nebo blowjobem. Jenže tady jde třeba i tu psychiku ženy. Ne jen o samotný akt.
    Navíc spousta těch poranění jsem po porodu viděla a spoustu těch poranění ženy doma s mužem neřeší. Je to vážně hodně intimní.
    A řešit to hned rozvodem nebo milenkou mi přijde taky spíš na nakopnutí do prdele…
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ANABEL_LEE: Mam kolem sebe nezdrave mnozstvi vzorku a na tom se projevuje, ze temer polovina milujicich partneru/manzelu “to nezvlada” a praskne do bot. Tak hlavne ze ona “muze” rict, ze na tu rakovinu sere a odejit stredem, zejo.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ANABEL_LEE: čekal jsem že damage control bude podobnýho ražení

ALONSY: a?

Sorry dámy, ale pokud bych podobnou logiku použil o slečny která nechce, tak vám exploduje hlava.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: trochu ti unilo, že je řeč o týpkovi, co 24 let nemůže najít ženskou, která by přistoupila na to, že on nechce sex. :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ADAMIRA: interpretace mnou napsaneho je samozrejme na tobe. mozna bych venovala pozornost i tem pismenkum pred trojteckovym operatorem.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ANABEL_LEE: jj chlapi který nechtěj nějakou ženskou budou asi skrytý homosexuálové :)

(a taky si můžou zaznásilnění sami když nosí kraťasy a jsou jim vidět kotníky ;) )
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SITH: jako neurazej se, jen by me zajimalo, jak bys realne chtel resit situaci, kdy jeden v manzelstvi proste v sexu participovat objektivne nemuze. a nejen kvuli fyzicke indispozici, ono treba kdyz nekdo prochazi chemoterapii, je mu tak blbe, ze nema ani tuzku, natoz nakej dick craving. takze by mne zajimalo, zda si dokazes predstavit, jak bys v takove situaci jednal... jak bys to resil?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: ja bych rekl, ze v momente kdy zenska v tyhle souvislosti pouziva tahle slova je rozchod asi jedina moznost. Potreby kazdyho se muzou lisit a da se o nich bavit, ale takhle je oznacovat je vicemene no brainer na nakopnuti do prdele.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BERUSKA_CA: tak libido je ruzne, verim ze i muzi kterym sicce normalne stoji a funguje muzou byt asexualni a nezajima je to. nebo... closeted gays :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERUSKA_CA: mohl bych ti ukazat jednu, ktera chce po sedmnacti letech jednou denne. Ale jasne, ono to bude individualni jako vsechno.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ANABEL_LEE: A nejenom “protoze je dite male”. Mam v okoli muze, jehoz posledni sex vyustil ve treti dite. Chlapeckovi je 24let.
    S manzelkou se rozvedli a on neni schopen si najit znamost, ktera nechce (od jedne kandidatky vime, ze mu normalne stoji a funguje, takze problem bude jinde).
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Ako zazila som vaginismus z toho, ze ma moj chlap nutil mat s nim sex a to je mi libovka… inak ako rochodom taka situacia skoncit nemoze.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SITH: jak bys resil situaci kdy by ti zena doma rekla "ted na me dva roky nesahej" - treba proto ze by mela nejake onemocneni a nasledna lecba a rekonvalescence by to proste vyzadovala?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    *fucked up

:)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SITH: co asi delaj ty manzele co jejich zeny maj treba rakovinu nebo podobne chutovky a kteri opravdu leta nic sexualniho nemaji? manzelstvi ma byt v dobrem i zlem ne? a to zle je i treba nedobrovolnej celibat jednoho z nich. Sorry ale na sex neni v manzelstvi zadne pravo, nebo mame zavedene nejake kvoty?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LOL, líbí se mi jak se tady pan SITH prezentuje jako největší přítel žen když dojde na nějaký "mainstream" téma a pak z něj vypadnou věci, u kterejch by si továrník z 19. století kterej už poslal 12 služebnejch na potzrat a lobotomii řekl "bro, thats fuck up!" :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Ty jo anal ked to tam mas rozervane neni zrovna nieco, o com clovek sniva. To je narocnejsia aktivita aj ked je clovek uplne fit.
    Ono teda ide o to vediet zene vytvorit prostredie, kde sa bude schopna uvolnit bez tlaku a sebeckych kecov. Venovat sa sexualne jej. To funguje i ako oplacanie rozkose. Ked rozkos nesposobis ty jej, tak ti ho tazko bude chciet kourit s deckom prisatym na prsniku… ja ked som v prdeli vystresla s dlhodobym partnerom, tak nemam chut robit aktivity, ktore nerobia dobre primarne mne, ale uspokojuju jeho. Dava to zmysel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam