• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.
    3. Chodíme sem diskutovat pod svým skutečným id, neuznávám zde mulťáky.
    4. Nechodíme sem přesvědčovat bezdětné osoby o tom, že rodičovství je největší smysl života.
    5. Veškeré osobní spory řešte prosím v poště a pakliže to není možné, tak v jiné diskuzi, nebo ignorem.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: sith chtel po holkach po porodu anal, coz dokonce ani me neprislo uplne vhodne. Zenska po porodu potrebuje hlavne klid a oporu. Imho teda.
    NEI
    NEI --- ---
    Sith se celej smazal?
    NEI
    NEI --- ---
    Co se mi to tady stalo přes den v auditku? To budu číst ještě zejtra.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CUKI: Ten moj komentar bol mysleny obecne, nie na teba. Tvoju situaciu neznam dostatocne, aby som nieco take napisala. A Berru myslim to same.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MART1NKA: Diskuse ze zvrhává někam kde se vytváří paralelní scénáře. Ano je na mě asi určitě vidět, že mi to chybí. Já jsem zvyklej říkat věci na rovinu. Ale to neznamená že jsem to po ženě vyžadoval a nebo ji k tomu nějak nutil. Ale pokud ani po tolika letech se problém nezmění, tak mám dělat jako co? A BTW sex není zdaleka jen soulož. Mě chybí mnohem víc.
    Tohle se nedalo vyřešit jinak. scénář že ten druhý co mu to nevyhovuje jen trpí v manželství není řešení. Akorát nás to rozděluje mnohem víc. Tohle se nedá ovlivnit a těžko se to vysvětluje někomu kdo to má jinak.
    Prostě se mezi námi akorát rozevírají nůžky a proto jsem usoudil, že je čas to ukončit. Raději budu mít se ženou dobrý vztah na dálku než špatný vztah v manželství. Ostatně tu druhou možnost jsem zažil u svých rodičů. Se svou první ženou mám teď výborný vztah a naše společné dítě vidí že spolu dobře vycházíme a oba si vycházím vstříc tak jak to jenom jde.
    BERRUNA: Znovu pro jistotu opakuji tady vůbec nejde o nějakou blbou soulož, dokonce ani pouze o sex, ale o všechny ty věci které nás spojovali a teď už neexistují. Najednou žijeme úplně jiný život, kde nás spojovalo pouze rodičovství. A to je za mě trochu málo. Jsem kvůli tomu špatnej nebo dokonce dítě? A znovu píšu jedná se o dlouhé roky ne nějaký poporodní stav, který jsem myslím zvládl na jedničku. Omezil jsem kvůli tomu svojí práci, abych mohl být s rodinou.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: o tom se tady ale nediskutuje a popravdě je mi vcelku u prdele jak to vnímáš a jak s tím naložíš ty pampeliško ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: To je asi tak objevna poznamka, jako ze v dubnu kvetou pampelisky. Opet: ja jsem nereagoval na to, ze nekdo ma rad holky a jinej vdolky, ale ze jsi neci potreby oznacila za loudeni nebo co ja vim. To je tak nebetycne mimo realitu, ze snad ani pro to nemam zadny vtipny prirovnani.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    LUSINDA: ja spíš měla na mysli ten následný vaginální kontakt ;) že po SC těch chmur z následného sexu tolik neni ;)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: on ani ten císař není úplně cesta rájem. Když jsem viděla jak po něm některé holky byly zhuntovane....sotva chodily. 🙁
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BERRUNA: moja mamka mala 2 cisarske a nekojila (nemohla, ma nejaku hormonalnu poruchu) a tiez ma hromadu mudrosti ohladom porodov a starostlivosti o novorodenca. ono sa to clovek dozveda az ked mu zacnu rodit kamaratky, co vsetko sa im deje.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jen teda ještě visí ve vzduchu - porodní operatér? To je co za profesi? A dopředu technický pohovor?
    Jestli se jednalo o císařský řez, tak tam ani žádné následné intimnosti netřeba tolik řešit…
    KIE
    KIE --- ---
    BERRUNA: a to ještě nedošel k tomu, že "tam u nich ve Švýcarsku...."
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: to že si to dokola stahuješ na sebe a stále obhajuješ svoje zkušenosti a podrobnosti nic nemění na faktu, jak to spousta žen prožívá a vnímá.
    Nerada bych se zrovna s tebou pouštěla do sáhodlouhých diskuzí. Pardon.
    A znovu . To že ty to takhle máš, nebo jste se ženou měli, neznamená, že to tak můžou mít všichni.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: OK. U my ex s nama obema probiral porodni upravy jeji operater predem, nic intimniho na tom nebylo, byl to spis takovej technickej pohovor.
    Moje poznamka sla spis na tvoji volbu slov - moje zivotni kredo bylo odjakziva, ze jakmile nekdo v souvislosti se mnou neco takovyho pouzije, tak jsme skoncili. Nejenom v tyhle souvislosti, obecne. V mym vesmiru se veci dejou dobrovolne.
    Dokonce i my kocce pokazdy rikam, ze nase pratelstvi baziruje na absolutni dobrovolnosti, nikdo neni k nicemu nucenej ;-)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    BERRUNA: vzpomínám si na sestřenku mého muže, která půl roku po porodu řešila, že nemůže chlapovi ukázat břicho. Jsou asi holky, co to řeší v hlavě hodně, že mají kyla nahoře, prsa dole.
    Já to měla opačně, já si vlastně po druhém porodu oddychla, že mám už právo vypadat jak vorvaň :) ale chápu, že každý to má jinak.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    CUKI: tam musí aspoň z jedné strany fungovat mocně komunikace. Dost těch věcí jde dělat i s dítětem. Sice jen v omezeném módu 😀 u nás jsem ten hlavní organizátor výletů, filmů, organizátor večeří a hledač kompatibilních dětských hřišť já. Ale jsou páry, kde není komunikativní ani jeden. (všichni introverti) a tam asi to dlouhodobé naštvání a bublání emocí může být.....ty emoce kterými si ta žena s malým dítětem prochází jsou mocný..... nejseš vlastně dost dobrý v ničem. Špatná máma, dítě nejí a tak i jako špatná kuchařka, špatná milenka, o čem si s tou polovičku jako máš povídat když jsi celý den na pisku nebo v lese 😵‍💫😆 do toho socky, kde každý ukazuje jen to nej nej a jak mu to s těmi dětmi klape jak hodinky. Naštěstí pro nás mámy jsou i kanály, kde se ta realita ukazuje i nezkresleně a s nadhledem.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    VOIKUKKA: je to tak. A abych taky přenesla slova od žen z praxe.
    80% jich řekne, že jim je strašně líto, že na ten sex nemají ani pomyšlení, ale že se strašně bojí, jak to dopadne a zda se jim to celé nerozpadne. Že se na to poranění ani nemají odvahu podívat a ani nechtějí, aby se na to koukal muž. Protože ten si je pamatuje jinak a určitě se mu to už nebude tak líbit…
    A spousta z nich do toho jde jen na základě apelovaní muže. Že už je přeci čas. A protože je jim toho muže líto a taky vzpomínají na ty chvíle, jak to bylo super a úžasné a několikrát vole za den, tak i přes bolest ten sex podniknout…
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    SITH: jenže žena, která má libido vyblokované hormony, třeba v době kojení, tak chuť na blowjob nebo anal bude srovnatelný s tím jít chlapovi vyprat ponožky, patrně u toho pak má i podobný výraz. S tím nejde nic dělat, to se musí přečkat. Pokud to chlap nepochopí, dokážu si představit, že žena by pak mohla mít blok i po odeznění hormonálního výkyvu. Dělala něco z donucení, protože viděla, že chlap se jinak zblázní.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: Hele jako hláška, že když nemůžeš vaginálně souložit, tak aspoň anal nebo vykuř, je prostě absolutní konečná.
    Ukazuje to na totální neempatii. A protože máš dvě děti, tak tě neomlouvá nedostatek praxe.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BERUSKA_CA: jo, tohle je vzdy tezky, kdyz jeden z paru onemocni. je to teda tezky i z jinych duvodu nez z nedostatku sexu, ze...
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: vzdycky jsou na to dva, kteří by se měli domluvit a mít na to hlavně oba chuť. Reagovala jsem hlavně na post Cukiho a následně na to, ze když to nejde po porodu vaginálně, tak snad se může ta manželská povinnost vykonat análkem nebo blowjobem. Jenže tady jde třeba i tu psychiku ženy. Ne jen o samotný akt.
    Navíc spousta těch poranění jsem po porodu viděla a spoustu těch poranění ženy doma s mužem neřeší. Je to vážně hodně intimní.
    A řešit to hned rozvodem nebo milenkou mi přijde taky spíš na nakopnutí do prdele…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam