• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    Ať už šťastní a spokojení, kteří se svobodně rozhodli děti nemít a nebo ti, kteří se tím trápí jako třeba já

Pravidla:
    1. Vždy respektujeme názor druhého a nesnažíme se v diskuzi tlačit názor svůj jako jediný správný.
    2. Chováme se k sobě slušně, nenadáváme si, netrolíme se pro vlastní pobavení a tak podobně. Za porušení RO na týden.
    3. Chodíme sem diskutovat pod svým skutečným id, neuznávám zde mulťáky.
    4. Nechodíme sem přesvědčovat bezdětné osoby o tom, že rodičovství je největší smysl života.
    5. Veškeré osobní spory řešte prosím v poště a pakliže to není možné, tak v jiné diskuzi, nebo ignorem.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BERRUNA: To je vtip zejo?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BLOWUP: Takže husband stitch, bezva.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    CUKI: já popravdě moc nevím, proč ten příběh sdilis a proč zde (s ohledem na téma diskuze). Ale možná to nějak bylo pro Tebe důležité, se vypsat. Z toho, jak o tom píšeš, jak si ujasnujes, co chceš a co ne, nebo z toho, jak píšeš o reakcích manželky (bere si víc práce, stali jsme se nekompatibilní), mám skoro pocit, že ty se rozvádíš, ale ona o tom ještě neví.
    Jestli to tak je, tak si najdi terapeuta, párového terapeuta, a mluvte o tom spolu.. asi raději než zde...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SYNTAX_TERROR: Pořád to asi moc nechápu. Jako že bych ty děti chtěl jejich matkám vzít? Ne tak to myšleno nebylo. Ale jen že tu pro ně vždycky budu a nevykašlu se na ně. Nevykašlu se ani na jejich matky jen proto že se rozcházíme.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: Jj, dávají tam steh navíc na přání partnera. Však jo.
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Maji to tam zmaknuty. Jak prichod, tak odchod. Ale Cesi maji radsi to svoje zdravotnicke gestapo, tak se tomu smeji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: No vidíš. Ve Švýcarsku jsou dál a rovnou ti předem zkonzultují úpravy pohlavních orgánů, aby pak partner netrpěl tvojí vytahanou vagínou :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: ano, operatér je opravdu jen u SC. Jinak je u porodu porodní asistentka. V případě kompilaci porodník. U porodu se opravdu nic neoperuje. Epiziozomie se v dnešní době dělá už jen v případě ohrožení dítěte a samozřejmě se o vedení porodu a následném poranění všechno diskutuje.
    Teda v ČR.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Škoda, doufal jsem že bude i série odkazů na švýcarské webzíny v rétorománštině
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: tak ptala ses jako bys o tom nikdy neslysela, jako by operater byl nutnej jen u cisare. Kazdopadne, moje ex byla po porodu na tom lip nez pred nim, co se anatomie tyce. Na hlavu to bohuzel vliv nemelo :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: me jenom prislo fer na tu tvoji poznamku reagovat - ja nemam moc kriterii ktery fungujou jako killerfactor kterej bez ohledu na to jak fantasticky vsechno ostatni je proste vede k okamzitymu ukonceni veskerejch kontaktu, ale tohle je jedno z nich. Dovedu si predstavit ze nejsem natolik jedinecnej abych to tak vnimal sam.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: trocha osvěty? Ty jsi vážně roztomilý ;) ale díky za postřehy z plastické chirurgie a vytahané vaginy.
    Už k tomu asi nemám co dodat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: ok, trocha osvety. Porodni operater s rodici probere predem alternativy prubehu normalniho porodu, vcetne komplikaci, vysvetli k jakym dusledkum tam dole muze jaka situace vest a hlavne co s tim ma v umyslu udelat aby to nemelo zadny trvaly dopady. Takze vicemene jde o plastickou chirurgii k zamezeni vytahany vaginy, aby i po porodu byl sex jako pred nim. Ten pohovor se vede predem, je potreba se dohodnout jak ve ktery situaci postupovat.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BLOWUP: přijde mi, jak kdybys vůbec nečetl to moudro co tady sdílel kolega Sith. A furt se točíš na nějakém svém nastavení,…
    Nechme to být ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BERRUNA: chapu, diskutovat o zivotnim nastaveni „sex je komodita kterou svymu partnerovi poskytnu pouze kdyz bude dostatecne loudit za nejakou protihodnotu“ je narativ prostitutky, k tomu se zpravidla nikdo moc hlasit nechce.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Vám tu do toho vstoupim, když už jsem tu na to včera náhodou narazil a náramně se včerejší diskusí (ne)bavil.

CUKI: To je jako když jsme kdysi objednávali paní na úklid domu a ta po shlédnutí začala říkat "klidně jeďte pryč, já si vezmu kamarádky a pořádně to tu uklidíme. A nebojte se, my tu nic nevezmeme!"

Do té doby jsme se nebáli, ale jak to řekla, tak jsme začali (a scratchovali jí). Asi tím ILTU chtěla říct, že se děsí, že ti to vůbec přišlo na mysl. Protože to (že by mi úklidovka vybílila byt, nebo se někdo vzdal svých dětí) jsou běžně věci nemyslitelné.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ILTU: Výhrůžka? Komu? Čím?
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    ILTU: Mě děsí, že já jsem děti nechtěl a tak mám dvě, každý s jinou
    ILTU
    ILTU --- ---
    CUKI: Mě trochu děsí tvé opakované, že se dětí nevzdáš. Zní to dost jako výhrůžka.
    Obyčejně se lidi na děti spíš nevykašlou, neopustí je...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CUKI: diky ze ses tak rozepsal, jak to mas, je to urcite zajimavy pro me
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam