Hezký inzerát na to proč si neporizovat děti.....no pak budete někomu psát manuál.
Sháníme parťačku pro dvě malé holky
Jsem časově dost vytížená pracující mamka a hledám spolehlivou chůvu/parťačku pro své dvě dcery. Ideálně někoho, kdo zvládne dětský chaos s klidem, humorem bez potřeby dramatického útěku po prvním kontaktu s dětskou rýmičkou.
a
Hlídání probíhá převážně v pracovní dny cca mezi 8:00-16:00, občas se může hodit delší čas nebo víkendové hlídání po domluvě. Začátek spolupráce od června 2026, výhledově přibližně na rok. Hlídá se u nás doma v Bystrci na ulici Teyschlova.
Koho budeš mít na starost?
nejmladší slečna: 7 měsíců
starší slečna: 3 roky
bonusová školačka: 7 let (většinu dne ve škole, takže jen vedlejší postava tohoto seriálu)
Já jsem většinu času doma, zavřená ve své pracovně a předstírající produktivitu na pracovních callech.
Co bude náplní dne?
Primárně:
• tvoření zábavy,
dohled nad objevováním světa,
• podpora normálních návyků a přežití všech
• ohřev a servírování jídla,
• přebalování,
venčení dětí venku i uvnitř,
a občas odhadnout správný moment, kdy donést nejmenší dítě do mé „kanceláře" na servisní kojení. Když budou holky spát nebo bude chvíle prostoru, ocením drobnou pomoc v domácnosti typu:
vyklidit čisté nádobí z myčky,
pustit robotický vysavač, aby mohl důstojně narážet do židlí,
• přesunout prádlo z pračky do sušičky,
• prostě drobnosti, ne generální úklid zámku Windsor. Koho hledám?
Někoho:
na koho je opravdu spoleh,
kdo komunikuje narovinu,
Praktické info
Pro práci je potřeba chytrý telefon, přes který se eviduje pracovní doba a sdílené události - poměrně často cestuji do Prahy:
můžeš mít volno
nebo jet s námi,
a pokud by ses nebála nás tam občas odvést naším autem, získáváš plusové body a možná i obdiv.
Občas jedu i sama na "otočku" = postarat se o děti do noci než domů příjde z práce mužská část naší rodiny.
Pokud Tě nabídka zaujala, napiš mi něco o sobě a rovnou připiš i svou představu hodinové odměny.
P.s.: manuál na děti je už v přípravním procesu