• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    V poradku. Tak jeste 200-300 tisic navic a bude to idealni.

GRETKA
    GRETKA --- ---
    MART1NKA: Ty data o klesání plodnosti po 35+ u žen jsou z Francie z roku 1789.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: pridusenim při porodu, nebo úrazem? 🥲😂😵‍💫

Požadovaná stránka je dočasně nedostupná.
    https://www.reflex.cz/clanek/veda/130715/prasteny-genius-staci-k-vylepseni-nasich-schopnosti-obycejna-rana-do-hlavy.html
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK:naka mutace, 100%
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    A jak se vůbec může stát, že je dítě chytřejší než oba rodiče?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: no to je dalsi vec. urcity vlastnosti a jejich komba se ruzne v miste a case stavaj zadanejsi a pak by tam byl velkej prostor pro korupci, spekulace, (investice...?🤷), unosy nositelu modnich kombinaci a jejich exploitace az do uplne extrakce...se musi domyslet do dusledku!:)
    CUKI
    CUKI --- ---
    MART1NKA: Já znám hned 2. S tím jedním jsem bohužel pracoval ten druhej byl ze školy. Pokud vůbec řešili od koho to je tak opravdu jenom velmi orientačně. Spočítaly počet nohou rukou?
    Ten jeden o tom vyprávěl, ale už s to nepamatuju kolik to bylo, ale 20k určitě ne. Nicméně měl v mládí poměrně pestrou drogovou minulost, inteligencí taky moc neoplýval (občanku ale měl). Z toho baru by ho IMHO nevytáhla ani ta největší zoufalkyně. Ale těžko říct, to nejsou místa, které navštěvuji. V každém případě pokud ještě žije, tak bych čekal že bude někde v base. :-D
    No ten druhej taky nebyl zrovna velkej myslitel. Dneska bych ho zařadil do kategorie incel.
    Ale klinika není placena za výsledek, takže to asi nikdo neřešil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: No jo, vypadáš max na prosinec 1984, ani o den méně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: to uz jim prave nereknou;(
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    *vypada ale mladsi
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: imho se dozvedi "beloch, narozen 1984' i vsjo..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: No jasne, ale vem si ze ses holka a chces proste nejakyho darce a mas moznost ze o nem vubec nic nevis, nebo mas moznost ze alespon vis jak vypada a za dve hodiny pred sexem o nem neco zjistis. Jasne ze to ze te nasuka vubec neznamena ze budes hned tehotna, ale i tak jako..Jsem fakt cekal ze kdyz pujdu dat sperma tak napisu ze mam 191cm a jsem modrookej blondak a holka ktera to moje sperma treba bude chtit uvidi v nejaky my karte ze mam 191cm a jsem modrookej blondak. Jestli tam neni nic, tak je to slusna geneticka loterie teda.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    CORNELA: jasne, kde je altruismus a úhrada spojenych nákladů, tam priklusa Bures s investici;)) to je ekonomicka stranka veci.

a pak je pravni, byt neci znamy biologicky rodic. z toho vyplyvaji vuci diteti hodne vyjmecny povinnosti, nepromlcitelny a z povahy veci zajmy a prava deti obecne muze vymahat kdokoliv kdykoliv, treba i v pripade, ze jsou uz jeden (dite ci biorodic) nebo oba mrtvi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: To ano, ale clovek co do 35+ takto neotehotnel to asi tak horke mat nebude :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: kamaradka si delala srandu, ze ji staci skrtnou o kalhotky. Pokazde kdyz mela nechraneny sex s partnerem, otehotnela. Partner sel po tretim diteti na vasektomii.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    MART1NKA: A víš že to, že ty jich pár znáš, v globalu absolutně o ničem nevypovídá
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja teda neviem, predstava ze z jednorazoveho nasukani i ked v ovulacii vznikne dieta ked vidim ako sa moji kamosi mesiace i roky snazia a nic mi pride usmevna.
    Plus teda poznam par chlapov co darovali spermie a ziadne socky to nie su a nerobili to kvoli peniazom.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    HAR4NT: Tak princip je altruismus a úhrada spojenych nákladů, proto je všechno dárcovství anonymní a má to svůj důvod
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: jenze hezoun nebude uplne anonymni a moh by si casem delat naroky na ucast na vychove. v extremnim pripade to dite i treba vysoudit do vyhradni pece.

ta anonymita a minimalni info jsou i kvuli ochrane dodavatele a odberatele, z povinnosti biologickyho rodice se imho vyvazat nelze a pokud ho dohledas, tak mu tech 20k velice rychle dojde:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam