• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Tak já třeba nějak od dětství děti nechci. Od 15 mi říkají, počkej do 18 a změní se to. nic. Počkej do 21 a změní se to. nic. Počkej po 30 a změní se to. hovno. Teď mám lehce přes 40 a furt je to pořád stejné. :) Je to nejspíše dáno z větší části i tím, že se mi nelíbí, kde ten svět směřuje, nejistá budoucnost, chuť cestovat a poznávat svět, sposta kníčků, easy life apd... + ani po cca 12 letech spokojeného vztahu jsme také pořád děti nechtěli . Teď jsem delší dobu sám a na děti vůbec nemám pomyšlení. Kamarádi kolem mě mají min. 1-2 děti a pořád mi to nic neříká.... Sehnat někoho pohodového k sobě s podobným myšlením je dost unreal, tak vyhrává samota a chill :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    V tomto klubu jsem fotky deformovaných dětských obličejů opravdu nečekal. Díky za nic!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    Tak něco na odlehčení ohledně toho, jak se máme dobře my, kteří nechceme a nemáme... :) tohle musím při nejbližší příležitosti vyzkoušet, možná jsem to celé ty roky dělala špatně, když jsem kolem hřišť chodila rychle nebo velkou oklikou :D

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DZNx3NUPVNV/?igsh=MWdpZTVkNjkycWhseQ==
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    POZITRON: No jenže ty lidi chtějí svoje dítě, ne cizí dítě že zkumavky, který akorát projde vlastní delohou
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: delali, moj brat ma. no problem. akurat on ma teda takovu, ktora je dost bezna a manzelka ju nema, takze dite bude z mensieho pecenta mozno nosic (stejne jak som ja), ale nevyvinie sa mu to. aby sa mu to vyvinulo, museli by byt nosici oba. testy im robili, nez ich k tomu pustili.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Za peníze jde všechno, al ezajímalo by mě, jestli by u nás udělali IVF na pojišťovnu páru, kde jeden z rodičů má chromozomální vadu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: doufejme
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: no ty kráso....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já obecně nejradši nemoderuju debaty vůbec. Takže normálnka, všichni na sebe buďte hodní a je to.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: oni ji mají z IVF. To zas psali jinde.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VERSONNENHEIT: hele nejsem proti potratům 😆 to jsem nikde nepsala, ale po tom co mi gynekoložka řekla, že její kamarádce zaměnily test (ten z plodovky) a zjistila to při porodu.... když se narodilo jiné pohlaví. Tak tvl ještě že jim to vyšlo negativní.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    IOM_NUKSO: Ty máš ale těžkej život. Dej si nás do dablu obě, uleví se ti.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VERSONNENHEIT: hele, já se tady teda pána zastávám, že on konkrétně má nakonec pěkný a snad spokojený život a je vlastně dobře, že žije a v té diskuzi, kterou zmiňuješ, jsem se zastávala lidí s bipolárkou a to prosím pěkně říkám jako někdo, kdo dokonce osobně šel na ukončení těhotenství cca v půlce kvůli vrozeným vývojovým vadám, plus toho nakonec bylo víc. přesto si nemyslím, že si seru do huby.

každopádně to znetvořené dítě níže, cos dávala, to je hrůza a spíše bych tedy na základě toho chlápka poslala na umělé oplodnění, než riskovat toto, kdybych tedy měla možnost mu do toho kecat.
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Věřím že Martina dokáže jednat v souladu s pravidly diskuze.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to jsem psala tobe
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CORNELA: nebo se odneslo do lesa. Jeste nebyly obcanky, jaaj svoboda :D
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Osobní spory řešte, prosím, v poště.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: minus za martinu. Rada bych ji obecne v DI, ale je proste vsude a hodne, to by neslo nic na nyxu cist. A tedka me tady bude moct jeste banovat, tak asi ciao.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Ještě v roce 2023 na podzim jsem u něj byla.
    Od doby co tam nejsem moje potíže hodně výrazně vymizely.
    NEI
    NEI --- ---
    Mně přijde že s každou vrozenou těžkou tělesnou deformací jde automaticky ruku v ruce i psychický diskomfort.
    Kdybych si mohla vybrat, tak bych měla radši bipolárku jako mám teď.
    Akorát než mi vychytali léky do správné míry, tak to trvalo zhruba 15 let a pomohly až elektrošoky.
    Expsychiatr mě kokot dlouhý roky léčil jen na deprese úzkosti a nespavost ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam