• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: to jsem psala tobe
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CORNELA: nebo se odneslo do lesa. Jeste nebyly obcanky, jaaj svoboda :D
    NEI
    NEI --- ---
    IOM_NUKSO: Osobní spory řešte, prosím, v poště.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NEI: minus za martinu. Rada bych ji obecne v DI, ale je proste vsude a hodne, to by neslo nic na nyxu cist. A tedka me tady bude moct jeste banovat, tak asi ciao.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Ještě v roce 2023 na podzim jsem u něj byla.
    Od doby co tam nejsem moje potíže hodně výrazně vymizely.
    NEI
    NEI --- ---
    Mně přijde že s každou vrozenou těžkou tělesnou deformací jde automaticky ruku v ruce i psychický diskomfort.
    Kdybych si mohla vybrat, tak bych měla radši bipolárku jako mám teď.
    Akorát než mi vychytali léky do správné míry, tak to trvalo zhruba 15 let a pomohly až elektrošoky.
    Expsychiatr mě kokot dlouhý roky léčil jen na deprese úzkosti a nespavost ...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VERSONNENHEIT: asi ze je to viditelny a predvidatelny, nijak to nemorfuje a nemeni to vliv/y na okoli a bohuzel i hostitele:/
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: Tímhle příspěvkem konkrétně začal asi pětidenní flejm ačkoliv jsem všechny opakovaně informovala že jsem právě teď v léčebně.
    [LUSINDA @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Když se nad tím zamyslím, tak mi přijde "vtipné", jak tu nedávno v jiném klubu vznikla debata ohledně toho, jak by lidé s psychickýma poruchama typu bipolárka neměli mít vlastní děti, konkrétně se tam někteří lidé naváželi do NEI, na druhou stranu šíření vážných vývojových vad, které můžou dopadnout docela tragicky je přijímáno celkem s klidem :)
    NEI
    NEI --- ---
    Přidávám do adminů MAR_TINA a VERSONNENHEIT kvůli pohlídání dynamiky a klidu diskuze.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: je sympatickej, asi by to byla škoda. Já bych na jejich místě zvážila IVF, protože bych nechtěla, aby moje dítě něco takového zažívalo. Ale je to jejich věc.
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: První napomenutí před RO.
    Nebudeš se tady navážet ani do mě, ani do nikoho dalšího.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Neblbněte.. ještě jsem ani nevytáhla ty "lepší", třeba těžkou ichtiozu typu harlekýn, nebo bartsocas papas syndrom
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyvole jim
    SELENE_
    SELENE_ --- ---
    jdu blejt...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: chlápek na videu mi přijde jako sympatickej, slušnej a spokojenej člověk a říkám si, že kdyby se na jeho vadu přišlo tehdy v prenatálnim stavu a těhotenství se ukončilo, že by to vlastně byla škoda.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    LUSINDA: Psala jsi tu před pár minutama, že nikdo nemá právo na to říkat, kdo se narodit smí a kdo ne. Takže předpokládám, že jsi striktně proti potratům. Nebo ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: vycházím z toho, že žijí v současných USA
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VERSONNENHEIT: tam jsou potraty zakázaný. Tak jim nic jiného asi nezbylo.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: ta posledni veta je tam proc? nekdo tu treba jen naznacil, ze si neco takoveho mysli? nevsimla jsem si.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam