• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEIŽeny, které nemají děti a muži se stejným stavem 🦄
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CUKI: nesnesitelnych 28? Tys nemel 32?
    CUKI
    CUKI --- ---
    IOM_NUKSO: A masochismus je, to dítě v tom vedru "vyrábět" :-D

chvíle kdy jsem v životě neměl chuť na sex by s daly počítat na prstech jedné ruky, a tohle byla jedna z nich!
    42°C ve stínu, uvnitř nesnesitelných 28°C a teplota vody v Berounce 32°C a v noci 2x po sobě neklesla teplota pod 27°C

Ještě že prcinka tu klimatickou krizi zrušil. :-D
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    LUSINDA: a to nas prave trapit bude, ze jo :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Během středověké teplé epizody tomu bylo naopak.....a docházelo k expanzi. Ale nás ten boj o potravu už moc netrápí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    IOM_NUKSO: ja jsem stravil mladi za komunistu a i kdyz na me tehdy vsechny moje pritelkyne vyvijely natlak se ozenit a udelat jim par deti, nedovedl jsem si to tehdy predstavit prave proto, ze bych je vedome do toho marasmu privedl. To se potom zmenilo, samozrejme. Moje dve deti vedou spokojenej zivot a nejspis toho ze jsou na svete nelitujou. Tim chci jenom rict, ze i kdyz ani me ani moje deti klimaticky zmeny nijak neznervoznujou, dokazu si predstavit ze nejaky vnejsi podminky muzou hrat v techhle uvahach roli. Privest deti do nejakyho zlocineckyho komunistickyho rezimu jenom aby mel dost vojaku bych nedokazal ani dnes.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    IOM_NUKSO: ja toho vubec nelituji, spise jsem za to rad. ;)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    S tou klimatickou krizi mi prijde, ze vubec nemusite litovat, ze nemate deti. Privest do tohoto dite je normalne sadismus.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    CUNESK8: mam to stejně .)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Tak já třeba nějak od dětství děti nechci. Od 15 mi říkají, počkej do 18 a změní se to. nic. Počkej do 21 a změní se to. nic. Počkej po 30 a změní se to. hovno. Teď mám lehce přes 40 a furt je to pořád stejné. :) Je to nejspíše dáno z větší části i tím, že se mi nelíbí, kde ten svět směřuje, nejistá budoucnost, chuť cestovat a poznávat svět, sposta kníčků, easy life apd... + ani po cca 12 letech spokojeného vztahu jsme také pořád děti nechtěli . Teď jsem delší dobu sám a na děti vůbec nemám pomyšlení. Kamarádi kolem mě mají min. 1-2 děti a pořád mi to nic neříká.... Sehnat někoho pohodového k sobě s podobným myšlením je dost unreal, tak vyhrává samota a chill :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    V tomto klubu jsem fotky deformovaných dětských obličejů opravdu nečekal. Díky za nic!
    BAILAMARCIA
    BAILAMARCIA --- ---
    Tak něco na odlehčení ohledně toho, jak se máme dobře my, kteří nechceme a nemáme... :) tohle musím při nejbližší příležitosti vyzkoušet, možná jsem to celé ty roky dělala špatně, když jsem kolem hřišť chodila rychle nebo velkou oklikou :D

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DZNx3NUPVNV/?igsh=MWdpZTVkNjkycWhseQ==
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    POZITRON: No jenže ty lidi chtějí svoje dítě, ne cizí dítě že zkumavky, který akorát projde vlastní delohou
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: delali, moj brat ma. no problem. akurat on ma teda takovu, ktora je dost bezna a manzelka ju nema, takze dite bude z mensieho pecenta mozno nosic (stejne jak som ja), ale nevyvinie sa mu to. aby sa mu to vyvinulo, museli by byt nosici oba. testy im robili, nez ich k tomu pustili.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Za peníze jde všechno, al ezajímalo by mě, jestli by u nás udělali IVF na pojišťovnu páru, kde jeden z rodičů má chromozomální vadu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NEI: doufejme
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: no ty kráso....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Já obecně nejradši nemoderuju debaty vůbec. Takže normálnka, všichni na sebe buďte hodní a je to.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: oni ji mají z IVF. To zas psali jinde.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VERSONNENHEIT: hele nejsem proti potratům 😆 to jsem nikde nepsala, ale po tom co mi gynekoložka řekla, že její kamarádce zaměnily test (ten z plodovky) a zjistila to při porodu.... když se narodilo jiné pohlaví. Tak tvl ještě že jim to vyšlo negativní.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    IOM_NUKSO: Ty máš ale těžkej život. Dej si nás do dablu obě, uleví se ti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam