Aha, tak nakonec se to obnovilo... Takže původní zpráva z 2.12. je zde:
Tak dneska mě babi po ránu kousla a kopla. Spěchal jsem s malou do školky, tak jsem byl trošku ostřejší - asi tak úroveň ošetřovatky nebo sestřičky když se někoho snaží vzbudit ve špitále a OUHA. Podání léku v drcené formě se moc nepotkalo s pochoeponím. " Zmetku, tys byl dycky sviňá! ", kousnutí do ruky jak od potrhlé kočky a nasledně kopanec. Haha.
No ono se přesně totiž potvrdilo to, na co jsme přišli celá rodina den předem. Tedy v pondělí. (1.12). To věchetko, co váží asi max 50 KG a není schopno už ani normálně pít, aniž by se nedávilo, si z nás půlku času střílí. Babi 50% času moc ale moc dobře ví, co se kolem ní děje, jen se projevuje její povaha, která velí, že když je v nekomfortní situaci, nebo když náhodou by měli pravdu ti ostatní, tak ona tady není a místo ní se objeví vysokopostavený superúředník, který hlavně neumí projevit emoci.
Jak jsem na to došel? No u večerního přebalu, kdy babička kvílela a skuhrala úplně u všeho, jen aby si trošku nemusela snažit a díky tomu to bylo náročné, jsem v jednu dobu zaklel a to byste museli vidět, jak se ta večně spící zoufalá skořápka probudila a otevřela oči a vytkla mi to. To stejné se stalo, když na něco zakurvoval bratr na opačném konci bytu, To ani nesouviselo s babi. Člověk ,kterému není už 5. týden díky slabosti hlasivek rozumět, v tu ránu zahřměl mohutným hlasem prostupijí všechny stěny.
Trošku mě to nasralo, jelikož tuhle její dement taktiku znám z dřívjška, trošku jsem ji tím trigrul a to byste nevěřili, jak najedno spustila, jak je všechno na hovno a jak je zoufalá a dalo se s ní najednou nějak mluvit.
Nicméně po hodině, kdy mi začala klasicky na noc hekat, zas nic. Jako by se nestalo. Vodu, mikroposun, cokoli? Úřední tvář. Bohužel babi a v tomhl byla vždy trapná. Jen co jsem zašel za futro, začalo to znovu.. jako když je člověk takhle za noc u někoho 8x a pokaždý nic nevyřeši, už ho to trošku deptá.. Dřív, když se něco snažila šeptat, abych to neslyšel, celé patro slyšelo slovo od slova, ale babi si myslela, že konspiruje. :)
___
EDIT 4.12.: No tak bohužel to , co jsem psal nahoře, byla naše poslední větší interakce, babi už druhý den spí jak dudek, nepřijímá mi ani vodu. Nejde totálně vzbudit. Vytírám ji pusu mokrou tyčinkou. Ale doktoři řekli, že je normální, že člověk v tomto stavu vypije třeba jen 100ml denně.
Byl tu i farář, kterého si vyžádala, nic. Naštěstí jsme stihli aspoň řeholní sestru, se kterou se objímala a pul hodiny klábosily a přimlouvaly se za sebe v nebíčku. To bylo milé. Naopak farář byl takovej divnej. Spěchal kamsi do hospody, kam jem ho ještě vezl a celkově spíš působil jak trenér dorostu. Ale říkal, že jede na nějaké školení do Litvy ohledně práce s postiženými dětmi, tak asi dobrý. :) Jen baby z Posledního pomazání už nic neměla.
Nepředpokládám, že stav už nějak zlepší... No za chvíli jdeme přebalit, sám to teď nedám... tak jsem zvědav, co nastane, když ani nereaguje na to, že se ji někdo šťárá v puse.