Já na Vinted nakupuju i prodávám dost. Asi jako každej s malejma dětma :))
Ale teda stala se mi nemilá věc- nabidla jsem k prodeji několik kapesních nožů a Vinted mě bez upozornění zablokoval. Takže docela na hovno. Jako moje chyba byla, že jsem v kategorii “nože a řezáky” nebo jak to je, nabízela nože “se špičkou”, což je tedy zakázaný. Ale znáte to, podle ostatních inzerátů jsem usoudilac, že to bude ok. No, tak nebylo. Docela mě to zamrzelo, protože jsem měla přes sto recenzí, bez výjimky 5 hvězdovejch. A hlavně je docela náročný to obejít a založit si duplicitní profil, když si člověk uvědomí kolika všema údajema je to propojený. Já tam fungovala přes telefon, email, bankovní účet, apple pay a třeba i Zásilkovnu. A co teď s tim. No tak po pravdě nějak to obcházim, ale trochu čekám, jestli na mě nepřijdou. (Protože při tý blokaci mě varovali, ať rozhodně nezakládám další profil, že na to přijdou a bububu.)
No, tak pokud máte někdo podobnou zkušenost, budu ráda za sdílení, jestli jste to vyřešili. Případně po jaký době ( a zda vůbec) u nich dojde k “zapomenutí” mých púvodních osobních údajů, abych si to mohla třeba zas propojit aspoň s mobilem..
A co se týká fejků, tak to občas taky koukám, jak jsou lidi drzí. Přesně typu “tak jasně že je to fejk (šlo o kryt na mobil), dyť originál je fakt za jinou cenu tak vo bys chtěla…” a že to je origo apple tam měl, aby si to prostě vyhledalo víc lidí a nazdar. Hlavně že mě zablokujou bez nároku na odvolání tvl 😀
No ale uznávám že to je imho nejlepší second hand platforma. Mám zkušenost už i se Sellpy a to je teda pořádná pakárna. Zlatej Vinted.