• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIDDIMSURFERThrifting na Vinted
    Vase skusenosti z thriftingem na stranke Vinted...

- klub urceny na zdielanie skusenosti z stranky Vinted, na co si davat pozor, co sa vam tam ked tak prihodilo...
    - fotky co ste si tam kupili...

PROSIM NIE INZERATY!!! (Na to tu je trziste)

Zoznam NYXaku na Vinted (chces pridat na zoznam DM -> RIDDIMSURFER)
    ID RIDDIMSURFER
    rozbalit záhlaví
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    MOIRAIN: je to real ale prej este horsi nez vinted
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    RIDDIMSURFER: sellpy na mne tuhle vylezlo při hledání čehosi a vypadalo to jako podvodný obchod, tak jsem rychle vycouvala
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    RIDDIMSURFER: Ano, údajně šlo o tak flagrantní porušení pravidel, že nemám nárok ani na odvolání no :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: jo vlastne mas pravdu, mna zmatlo ze tam ukazuje dve ceny pokazde... pekna svinarna ze ti to nevratili :(
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: Ne, ta se plati imo automaticky…
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: coze? jde to i bez toho koupit ne? a kdyz to mas tak nechapu uz uplne ze ti to nevratili :(
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: no bez te to nekoupis :D to je na tom to wtf :D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: ty si ji nemala? tak to je ale chyba no :( ja to platim vzdy
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: “Ochrana kupujicich” no… ./
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: ul;et ze ti to ale teda nevratili ked si mala jasny dvokaz ze su to ine boty :( peniaze urcite maly u seba stale takze stacilo vratit platbu, to je hnus velebnosti teda
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: Jj. Uplne jine boty. :/ Visco kdybych videla na fotkach tohle tak to v zivote nekoupim… ale nasrala me ta podpora teda :/
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: pockej akoze mala na inzerate uplne ine boty nafotene ci ako to myslis?

Vypadaj hodne fake no :(
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: Noo 38 bezdomovcum asi nebude… buchta mela u inzeratu uplne jine fotky, ale uz jeji profil zmizel… boty byly fake na prvni pohled teda

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    CANEBRA: ja na sellby nikdy nebol a vadi to ze je tam ten "middle man system"

A zaujamve ze ta takto hned vykopli bez toho aby ta najprv upozornili ze mas aspon sancu to vymazat :( divne
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Já na Vinted nakupuju i prodávám dost. Asi jako každej s malejma dětma :))
    Ale teda stala se mi nemilá věc- nabidla jsem k prodeji několik kapesních nožů a Vinted mě bez upozornění zablokoval. Takže docela na hovno. Jako moje chyba byla, že jsem v kategorii “nože a řezáky” nebo jak to je, nabízela nože “se špičkou”, což je tedy zakázaný. Ale znáte to, podle ostatních inzerátů jsem usoudilac, že to bude ok. No, tak nebylo. Docela mě to zamrzelo, protože jsem měla přes sto recenzí, bez výjimky 5 hvězdovejch. A hlavně je docela náročný to obejít a založit si duplicitní profil, když si člověk uvědomí kolika všema údajema je to propojený. Já tam fungovala přes telefon, email, bankovní účet, apple pay a třeba i Zásilkovnu. A co teď s tim. No tak po pravdě nějak to obcházim, ale trochu čekám, jestli na mě nepřijdou. (Protože při tý blokaci mě varovali, ať rozhodně nezakládám další profil, že na to přijdou a bububu.)

No, tak pokud máte někdo podobnou zkušenost, budu ráda za sdílení, jestli jste to vyřešili. Případně po jaký době ( a zda vůbec) u nich dojde k “zapomenutí” mých púvodních osobních údajů, abych si to mohla třeba zas propojit aspoň s mobilem..

A co se týká fejků, tak to občas taky koukám, jak jsou lidi drzí. Přesně typu “tak jasně že je to fejk (šlo o kryt na mobil), dyť originál je fakt za jinou cenu tak vo bys chtěla…” a že to je origo apple tam měl, aby si to prostě vyhledalo víc lidí a nazdar. Hlavně že mě zablokujou bez nároku na odvolání tvl 😀

No ale uznávám že to je imho nejlepší second hand platforma. Mám zkušenost už i se Sellpy a to je teda pořádná pakárna. Zlatej Vinted.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    MOIRAIN: to postovne je trochu naprd… ale chapu ze to sa vymaha blbje od prodejce :(
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Na Vintedu jsem ulovila spoustu krásných lodiček Clarks, zejména u Polek, který je mívají za pěkný ceny, ale je nutné si dávat pozor na to, jestli udávají velikost správně, část z nich nesprávně převede UK velikost, jako by to byla US velikost, případně uvádí velikost "dojmologickou", takže vám přijdou boty ií o tři čísla větší, než čekáte a Vinted se k tomu postaví tak, že sice to poslat zpět můžete, ale poštovné nevrátí.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    UPDATE ->

Na NASTENKU som pridal par linkou kde som sa ja naucil rozoznavat fakes u par znacek uz podla fotek... je tam i seznam skupin kde mozete poslat fotky na LEGIT CHECK a celkom ochotne vam tam pomozu, sam robim l/ch na carhartt bezne :D

PS ak mate podobne linky prosim poslite do DM a pridam
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LISKAAUDREY: tak pokud je nosit nebudes a prodat nechces ja bych je dal bezdomovcum... ted si snad stezovat na faky nebude :) a posli fotku bot jestli teda ti to nevadi, at se podivame
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    RIDDIMSURFER: Prodejkyně se neozvala už, peníze mi nevrátili a boty mám pořád doma :D že jsou fejk z nich smrdí na 100 metrů a já přemýšlím co s tím, je mi i trapný je dát do Cest domů, aby se prodaly. Ale vyhodit je nechci, žejo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam