• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RIDDIMSURFERThrifting na Vinted
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Mne to prijde ponekud smutne, verim, ze se tak penize vydelat daji, pokud mas vychytany nejaky dobry zdroj znackovych veci, a tech muze byt mnoho. Ale k principu prodeje veci, co uz ti nejsou, to ma opravdu daleko. Radsi koupim od lidi, co to nedelaji na business.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Na fotkach byla bila kosile. Nejde o velkou castku, reklamovala jsem a zda se, ze vrati penize)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: borca som zacal sledovat asi 6 dni spatky :D jako ulet ze to niekto robi a nejak mu uplne neverim ze na to urobi take cisla? ulet
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: pekne svinstvo, a na fotkach to nebolo predpokladam? asi by som riesil reklamaciu ale stale je to oser :(
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    A podme si rict, ze existuje taky toto: "fulltime Vinted reseller". Protoze lidi si udelaj business z cehokoliv.

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DVoiiJdihUQ/
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Dnesni "bardzo dobry" stav koszule. Nektere Polky super znackove obleceni v bezvadnem stavu a pak dorazi tohle. Samozrejme v kategorii Velmi dobry stav.

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LYNCH: mozna at skusi udelat novy inzerat v jinej kategorii a pak nech ti posle link?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    zase kdyby to bylo kvuli bezpečnosti tak ho to ani nepusti to zverejnit ne?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RIDDIMSURFER: ano, ten uz nevi co s tim. podpora zjevne ai furt opakovala zadat dopravce atd a je to furt stejny:D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LYNCH: a napisal si predavajucemu?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RIDDIMSURFER: nevim, ta co chci nejde ale uz jsem nasel asi dve co koupit jdou, vsechny ostatni ne:D
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LYNCH: wtf 🤷🏼‍♂️ mozna z nejakeho bezpecnostneho duvodu 🤷🏼‍♂️ (neco jako napriklad to ze se tam nemuzou prodavat noze?)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    prosim vas mam dotaz, zkousel jsem to u vice lidi a u vetsiny je to stejne. kazdopadne je to mindfuck jak blazen. dreveny houpacky momentalne na Vintedu nejdou koupit..change my mind napr. na tomto odkaze (ano zkousel jich i vic)
    https://www.vinted.cz/items/8265898139-houpacka-drevena-zahradni?referrer=catalog
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Ja dnes ulovil toto:
    Dickies mikina za 550,- (nova)
    Levi’s bunda za 760,- (nova)

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    LUSINDA: No ja uz dostal raz oblecenie zabalene v papieri a navonane ako z nejakeho luxusneho butiku :D a ked som predaval tak som to zabalil dost podobne :) nech to ma nejaku uroven… potesilo to
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Na vinted mám momentálně celkem hodně rozdílů v objednávkách. 😵‍💫😀

Poprvé v životě se mi stalo, že zásilka přišla dokonce naškrobenà. Úplně jsem koukala na to v jakém krásném stavu někdo ty věci posílá.

A pak tu jsou lidi co vytáhnou věc ze skříně a pošlou to se zrzavými fleky od rzi. (špatné skladování)

Třetí jobovka.....pro milovníky vintage dámských šatů.
    Velikost 42 v osmdesátých a sedmdesátých létech opravdu neodpovídá té dnešní. Je to spíš taková větší 36 😆😆 U toho js m se zasmála asi nejvíc.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: bacha nech tomu neprepadneš, je to dobrá zavislosť :D a gratulujem k prvému kousku ;)
    KULA
    KULA --- ---
    Nikdy jsem si nekoupil oblečení ve frcu, až dnes a sakra :D nemůžu se dočkat doručení!

RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANGELINE: jo no lidi su spekulanti, daj stare fotky a potom sa s nima hadaj :(
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RIDDIMSURFER: Jen jsem to preletla. Nekdy se to pozna fakt blbe z tech fotek, staci byt sikovny. Baba mi prodala takhle uplne jeden seprany svetr za 600, co jsem hned dala do sberneho kontejneru. Na jejim profilu vse vypada krasns.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam