• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ERRTUgames refund - tak tohle hrát fakt nebudu, give me my money!
    nechť má blbost slouží k poučení ostatních.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    TOOMIX: premyslel jsem a myslim ze ne. tam spadaji i veci ktere nekdo nedohral napr pro velkou obtiznost, frustrujici zvrat, prestalo bavit/ztratilo stavu, zmenil se platebni model, update vsechno rozjebal, dokonce i par pripadu "hra je dobra ale ukazalo se vyvojari jsou nebetycni kokoti" tam bylo. tj. i hry ktere uz mas rozjete tezce za casovym oknem pro mozny refund.
    tohle bych chtel ciste jako varovny seznam toho za co jsem vysolil tezce vydrene penize a proc je chci zpatky. nemusime na hype naskakat vsichni, staci jeden nestastnik co do toho hovna slapne :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    teda to šlo rychle... ok tak vykopávám. budu bez uzardění opisovat z místního Dohral jsem auditka, tj držme následující formát ať jsme schopní si vyfiltrovat jen refundy bez ostatních keců.

Star Trek: Voyager - Across the Unknown / PC / 2 hodiny / #refund

vráceno po dvou hodinách a vyloženě jsem u toho prskal a nadával jak špaček. naprostý mobilní odpad. nechápu jak někdo může přirovnávat tuhle kravinu k vesmirnému Uboatu (ve kterém mám stovky hodin už od early accessu, co nejvřeleji doporučuji, bliž se herně ke geniálnímu filmu Das Boot už dostat podle mě nedá).
    správa voyageru se omezuje na stavění jako ve fallout shelter, přepínání mezi comfort/trash jídlem, všechny interakce probíhají formou TEXTU JEŽISMARJÁ! ať se jedná o expedici nebo event na lodi, dostanete na výběr z pár možností s procenty pravděpodobnosti úspěchu a tím to hasne. je to prostě regulerní gamebook s grafickou nástavbou. hraje na nostalgické city a vzpomínky na víkendy u babičky kde mezi esmeraldou a dallasem bylo hodinové okno kdy šla babička loupat brambory a já usedl k telce. ale dělá úplně všechno špatně.
    btw docela jsem se při oznámení divil proč zvolili zrovna voyager, za mě nejslabší sérii celé franšizy... ale teď zpětně to chápu. udělat tohle pickardovi nebo kirkovi, tak na ně trekkies uvalí krevní mstu.
    zas jeden pokus o oživení legendy který skončil jako frankensteinovo monstrum které sotva chodí a odpadávají z něj hnijicí kusy tkání.
    nebrat!
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam