teda to šlo rychle... ok tak vykopávám. budu bez uzardění opisovat z místního
Dohral jsem auditka, tj držme následující formát ať jsme schopní si vyfiltrovat jen refundy bez ostatních keců.
Star Trek: Voyager - Across the Unknown / PC / 2 hodiny / #refundvráceno po dvou hodinách a vyloženě jsem u toho prskal a nadával jak špaček. naprostý mobilní odpad. nechápu jak někdo může přirovnávat tuhle kravinu k vesmirnému Uboatu (ve kterém mám stovky hodin už od early accessu, co nejvřeleji doporučuji, bliž se herně ke geniálnímu filmu Das Boot už dostat podle mě nedá).
správa voyageru se omezuje na stavění jako ve fallout shelter, přepínání mezi comfort/trash jídlem, všechny interakce probíhají formou TEXTU JEŽISMARJÁ! ať se jedná o expedici nebo event na lodi, dostanete na výběr z pár možností s procenty pravděpodobnosti úspěchu a tím to hasne. je to prostě regulerní gamebook s grafickou nástavbou. hraje na nostalgické city a vzpomínky na víkendy u babičky kde mezi esmeraldou a dallasem bylo hodinové okno kdy šla babička loupat brambory a já usedl k telce. ale dělá úplně všechno špatně.
btw docela jsem se při oznámení divil proč zvolili zrovna voyager, za mě nejslabší sérii celé franšizy... ale teď zpětně to chápu. udělat tohle pickardovi nebo kirkovi, tak na ně trekkies uvalí krevní mstu.
zas jeden pokus o oživení legendy který skončil jako frankensteinovo monstrum které sotva chodí a odpadávají z něj hnijicí kusy tkání.
nebrat!