TANKIE_: jak zabralo hovinko? :D
dneska jsem vyradila dvoje kalhotky a na co jsem fakt hrda, tak jsem vyradila mega drahe chlupate teplaky, ktere jsou divne siroke a divne kratke od mountain hardware co jsem koupila na zimni nocovani, ale nesnasim je a znamy mi par mesicu zpet prodal fukncni mikinu, kterou si spatne koupil v akci a ja ten material miluju a myslela sem si, ze zvladnu i triko bez zipu a stojacku jen s klasickym vystrihem... a nesnasim ho, mela sem ho 2x a 2x me stvalo, ze nema ten limecek a zip... proste klasika, sama bych si to za puvodni cenu nekoupila, ale mam casto dojem, ze pokud ostatni mi neco nabizeji, ze mam povinnost jim ten problem vyresit a ulehcit jim zivot a koupit si to od nich, i kdyz normalne bych si to sama v te akci treba ani nekoupila.. a pak to mam doma, snazim se to nosit...
tak si musim vic uvedomovat, ze nemam povinnost resit za ostatni jejich problemy, ze tim nebudu mensi kamaradka, kdyz reknu nezlob se, ale tohle se mi nehodi, i kdyz to bude neco co by na 90% odpovidalo veci, kterou bych si fakt sama koupila a proto to nabizeji me...
Proste je potreba si lepe uvedomovat, kudy veci prichazeji.
Vcera jsem navic na vylete mela konstruktivni a zajimavou debatu, kdy kolegyne je prirozena minimalistka a doma skoro nic nema a fakt ji to v zivote vubec nijak nechybi. Vubec nema problem vyradit treba neco, co pul roku nemela na sobe. Hned me to namotivovalo z toho vaku pytle vyndat ty teplaky :D