TRISSIE: mels vzdycky takovyto vztah k vecem doma, nebo jsi taky vyla vetsi syslic a vedla k tomuto stavu nejak dlouha cesta?
jestli mam ja, potomek krecku, nejakou sanci:D
nastesti nijak zvlast nenakupuju - ale kdyz mam treba doma pekny kvalitni povleceni ve 2 sadach na vymenu, a po rodicich je tam krasnej damasek (muj prakticky novej vanocni, co se pred 20 lety pri stehovani "ztratil", i ten, co si rodice zaraz koupili take...
ten syslici gen dostava navrch v okamziku kdyz ty veci bych chtela opravdu pouzivat, jen ne ted ale treba za 5 let, a jsou kvalitni a drahe a takove si z platu proste nekoupim, protoze takova luxusni zbytnost jako hebke povleceni za dvojku na jednu postel je proste s mym prijmem hodne za hranici sneni.
dat to do kontejneru na textil abych za 5 let fasovala stare darovane od kamaradu, protoze za povleceni se u nas neutraci, mi prijde proste hrozna skoda a plytvani (i kdyz cizimi) penezi...
damasku budu muset misto najit:D
a zabalila jsem krabici pro tu odevni banku, hromada veci jeste s cedulkou. bohuzel je proste mnohem levnejsi to odtahat do textilniho kontejneru pres ulici, nez to tahat autobusem, pak tomu platit jeste postovne, kupovat krabice a tahat to na zasilkovnu, coz je asi kilak...
celkem mi vadi "proste to vyhodit" na druhou stranu jezdit nekde 2x 1,5h do brna do reuse centra s jednou nepouzivanou termoskou...
pak tady ta termoska 2 roky zavazi...
ale hodit ji do popelnice nechci, ale projezdit s ni odpoledne busem taky ne... :D
prijde mi, ze i tech klacku pod nohy je tolik, ze cloveku vubec nepomahaji davat ty veci uzitecne pryc, protoze je ciste vyhazovat mi prijde jako hrozny plytvani.
minimalne aspon nepotrebuju vyresit problem s nadmernym nakupovanim, to neprovozuju. ale nejak se sem vzdy ty veci plizive dostanou. na vanoce. narozeniny. kdyz to nekdo vyhazuje a dava mi to a ted ta pozustalost tomu dava korunu...