TANKIE_: taky si myslim, ze nejsu ani tak hromadic, jako "setrim si to", a jsem ve fazi "uzij si to", ale s PAS nejake zasoby potrebuju.
V minulosti jsem uplne nerozumela tomu, proc v nekterych ohledech je pro me tezke dat neco pryc, treba ze si koupim super kalhoty a pak si po bazarech sezenu dalsi ctvery totozne... aha, dostala jsem diagnozu a uz naprosto chapu, ze mit ctvery stejne kalhoty neni zadne hromadeni (drive jsem s tim bojovala, snahy toho "hromadeni" se zbavit), ale proste bezpecna zasoba senzoricky vyhovujiciho obleceni, ktere mi dava jistotu a zbavuje me stresu z toho, ze se mi kalhoty rozpadnou a jine nesezenu (mam jeste k aktualne sehnatelne konfekci netypickou postavu, siroka stehna, kratke nohy, uzky pas a nesnesu kalhoty co me tlaci do bricha a pani co mi kdysi usila outdoorove kalhoty uz nesije).
Vlastne kdyz jsem obcas v jinych domacnostech, tak toho vubec nemam nejak vic, nez ostatni, pokud nepocitam 8 batohu a 5 spacaku :D nebo to "vic" je v jednotkach kusu napr. tech totoznych kalhot.
takze jsem si roky myslela, ze sem hromadic, protoze nedokazu dat nektere veci pryc, dnes vim, ze je to vic "setrim si to na pak" + "potrebuju bezpecnou zasobu veci a neustale mam vycitky z toho ze ji mam" a snazim se to pretavit do "uzivam si to ted" + "je v poradku, ze mam bezpecnou zasobu, ktera mi dava pocit jistoty".
nastesti tu zasobu potreubju jen u batohu, kalhot, klavesnic a mysi a bot :D vse ostatni nemam velmi specificky nesplnitelne pozadavky, takze treba mikina, bunda, hrnek, talir, povleceni, to je nastesti v pohode.