LADY_MYSKA: proto vlastne i univerzalni clanek nemuze univerzalne vyhovovat vsem...
ja kuchticka nejsu, staci mi nadobi malo, porad delam jen maso a ryzi, testoviny a vyvar :D
naopak mam treba tech 7 batohu a 4 spacaky, coz urcite zas neoceni nekdo, kdo jede 2x za sezonu s partou dohromady na 3 noci... mam tri monitory a nekomu staci displej na notebooku, na druhou stranu mam doma asi dva kremy, jeden sprchac,dva jelenni loje a masazni alpu a sou lidi co maji plnou skrinku, vanu ci sprchac milionu lahvicek.
proto je za me asi nejlepsi proste odebrat a soupnout nekam do sklepa, na pudu, do spajzu na dno, vyzkouset, jak me to omezuje a jestli potrebuju pridat (vyzkouset podle povahy veci jednu, dve veci pridat) a zkusit experiment znova.
ja takhle z mych malo sklenicek odebrala par sklenicek a po asi 4 mesicich mi prijde, ze mam fakt udesne moc sklenicek (to mam hlavne pro navstevy a jako merku). Jako mam "hodne" sklenicek, mam jich doma asi 6, ale driv sme delavali ohen, zvali pratele a blizsi rodinu a pro deti sme meli zvlast plastove... vubec nechapu, k cemu sme meli tolik sklenicek kdyz i ted je jich porad vic nez dost :D a do skrinky muzu davat potraviny, kdyz nemam spacjz a je to mnohem lesi.
Kamoska zije sama a ma porad v provozu a v mycce asi 5 sklenicek. kazdej mame uplne jinou potrebu na uplne jiny veci.
Ale co kdybychom se tady toho pokusili dobrat a kazdej treba prispel svym nazorem, v jake oblasti, ve ktere toho dle sebe nema moc, kolik toho ma a jak mu to staci. treba by to byla aspon inspirace se zamyslet.