ILTU: no to se mi nestane, protože tu pravě jsem a nechavám ji dělat jen ty bezpečné věci, co je jasný
jinak ano, tři měsíce od přestěhování. nemáme stále vodu v kuchyni, takže se běhá do koupelny a nádobí teda meje myčka, ta je zapojená. dokoupili jsme nějaký organizéry od Ikea, super.
KRISKA: přivezla jsem si strašný haldy věcí, který už něco jsem vyhodila, neco ještě vyhodim, ale teď musím začít psát bakalářku a nemám pořád čas na třídění věcí... ale rozhodně jsem si u spousty věcí řekla, proč to vůbec mám a vyhazuju nebo se zbavuju, pohled se fakt změnil a teď jsem prodala pár věcí, co jsem usoudila, že nevyužiju příštích pár let a pak si je koupím znovu.
navíc děti zase povyrostly, takže zase další věci můžou pryč. zredukovala jsem kytky na ty hezké, koupila jsem pár hezčích. vyhodila jsem chcípáky, které jsem udržovala při životě.
- ano, krabice ve sklepě jsou některé netknuté od přestěhování, tím se to teda třídí neskutečně.
- ano, některé věci jsme si prostě radši znova koupili, než je hledat v krabicích ve sklepě tvl XD
- některé skříně stále nejsou na svém místě. budujeme to postupně...
- nemáme ještě závěsy, se nám to prostě nedaří nainstalovat :/ ale muž tvrdošíjně odmítá si nechat od někoho pomoct třeba za prachy.. takže ted už spím s maskou na spaní, protože by mi pouliční lampy svítily do ksichtu a nevyspala jsem se vůbec... bleh
- ještě mne tu sere jedna kancelářská židle, která děsně překáží a nikdo ji nepoužívá a muž ji odmítá vyhodit.
ale celkově přestěhování byl rozhodně luxusní krok k takovému jako znovupostavení bytu v nových pravidlech a celkově je to očistné ve výsledku a čistota je o dost 200% lepší... vůbec se mi to daří držet v minimalističtějším duchu
celkově jsem se změnou strašně spokojená...
konečně mám po čtyrech letech vlastní psací stůl s policema na knihy okolo a lampou a nestuduju v kuchyni na jídelním stole mezi talíři s jídlem XD