GRANTORINO: tak to se bakqlarka bude psat lip:)
krabice ve sklepe mate dobre popsane a jen chybi mentalbi sila to hledat a vybalovat nebo spis ani presne negite, kde co je?
ale super, nove prostory casto pomuzou aspon v zacatecni fazi:) at se dari drzet v duchu cistejsiho prostredi:)
TRISSIE: myslim, ze s nim jsem videla nejake video o uklizeni, kdy majitel bytu mel povit ze nema zadne pratele krom holubu, tak je krmil na chodbe bytovky a lidem hrozne vadilo ze maji posranou chodbu a zakazali mu to tak je zacal krmit doma aby o sve "pratele" neprisel... a holuby mu v podstate obsadili a obsrali cely byt... byt hruza ale vlastne je desivejsi ze nas to mozna ceka nektere taly ze v jistem veku uz nam zbydou jen ti holubi...
ja dala pryc kosili, co jsem si koupila z vinted na jare ale ma asi o 2cm kratsi rukavy nez potrebuju, dala sem ji do tasky pro kamaradku:D a s hodne tezkym srdcem jsem se rozhodla prodat stan, kterej jsem mela venku 3x a objednala jsem novej... aneb chtela jsem ten novej ale nebyl vcas k dostani a ja resila problem skalnate hory a pribytek... ehm do tech hor jsem nakonec nejela... nejlepsi na tom je, ze ani ten "nahradni" stan nesel sehnat v cr, dalo mi praci jej dostat z nemecka k nam pres cizi nemeckou schranku pro preposilani zasilek do cr, letos se uz dostal i do prodeje v cr a jeho cena v akci je 2/3 oproti puvodni, takze krecek ve me kterej vi, ze je to skvelej stan co splnuje vsechny me pozadavky, a ze financhi ztrata za prodej bude vysoka versus mam pro takovy stan uziti asi tak 3x rocne a nemusim mit 2, ze ... :D
takze su na sebe hrda ze sem se rozhodla ho pustit ackoli sance, ze dostanu aspon 50% puvodni ceny je nizka... ale nemuzu mit proste dva...