• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    no a krom toho Jorga, jaky jsou ty sweatlodge? ja nad tim premejslim protoze ten ritual, spis to co se tam deje a co ma na praci vedouci chyse, tak si rikam jak moc to ty lidi u nas zvladaj. protoze v tradicnich spolecnostech to trvalo nez se nekdo naucil vest sweatlodge a potom taky musel dostat opravneni od starsich k tomu moct delat sweatlodge. ja jsem videl proces toho jak jsou lidi vedeni k tomu aby mohli vest potni chyse a je to spis pozvolnej proces.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Miroslav Kašpar - Skřidla - velice poutavá a silná initipi! :) ale frekvence je spíše v teplých měsících.. co mají na webu
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Miroslav Kašpar - Skřidla - velice poutavá a silná initipi! :) ale frekvence je spíše v teplých měsících.. co mají na webu
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    taky by mě zajímalo jestli je tu někdo dobrej kdo dělá potní chýše nějak pravidelně
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    a vlastne nevite jestli tu nekdo dela nejak pravidelne potni chyse v cechach? kdyz jsem byl v anglii tam to bylo krasne pravidelne kazdej mesic, tak tam se potilo pekne :D
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ZIVA: jsem nadšen :-)
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    cuchulain: vyborne, budu te tedy vbrzku pronasledovat v poste, doufam ze jsi rad:) diky
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ZIVA: jo. celá rodinka :-)
    jedno jsem i organizoval, akorát se nesešlo dost zájemců.
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    pratele, absolvoval tu z vas nekdo chozeni po zhavym uhli v cechach? pls posta, diky
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    AMINETA: Někteří z nás už vědí a jedou :)
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Tabáková či liánová ceremonie s výborným šamanem z Equadoru, už tenhle pátek, v přírodě total mimo civilizaci. Kdo má chuť tuhle zkušenost podstoupit, pište do pošty, předám kontakt. Přítel absolvoval a jede znovu, prý silné, smysluplné a léčivé...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    OGMIOS: velmi silný zážitek :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    CUCHULAIN: jaky jsou ty sweatlodge?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    NIKOPOL: zúčastnil jsem se pár povídání a potní chýše s Robertem Stojícím medvědem.
    Taky velmi zajímavá, podnětné a úžasné akce :-)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    hej hola :-)

taky tu teď byla věhlasná aliccie ham a dělala hafo seminářů

zůčastnil jste se někdo ?

přépadně jste se někdo zůčastnil něčeho jinýho, dalšího .. rovněž zajímavého ?
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: Jo díky :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    :-)

no jasně skřidla jsou dobrý

tak enjoy cesty s bubnem
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: No šamanské bubínky a initipi ;) Moc fajn akce. Už mi doma pomalu schne a začíná znít :)
    GIA_
    GIA_ --- ---
    Ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s ayahuscovým sezením nebo „chacapováním“ u Davida Von Avi (http://www.jungle-medicine.eu/)?
    Co se týká chacapování moc jsem se toho nedočetla, jen že se používá k práci s energií… Nevíte o tom někdo více :)?

Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam