• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    SOUMRAKOSVIT: saxáno kouzel je na tisíc
    SOUMRAKOSVIT
    SOUMRAKOSVIT --- ---
    prijde mi, ze tu dost lidi nechape rozdil mezi samanama a carodejema.. Dragel evidentne nechape carodeje vubec (ale aspon si z tech knih vzal neco uzitecneho pro sebe) Resetka intuitivne neco vi, protoze to v sobe ma, ale jeji chapani o co vlastne jde je v plenkach.. .. a ja jsem debil, protoze se tady do toho pletu.. ale proste to neslo :/ ..omluvte me jestli nebudu reagovat na pripadne reakce.. z pozice debila si toto privilegium ponechavam k dispozici.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    DRAGEL: je to slečna ;) (TSKA_RESETKA)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    TSKA_RESETKA: Před pár dny jsem dočetl "Cesta pravého muže" od Davida Deidy a nic šamanského tam nevidím ... sorry. Je to jednoduše napsané, snadno pochopitelné. Je to pro rozvoj ducha a pochopení základních nejen vztahových principů. Ano autor to má dobře srovnané a své poznání či pochopení předává dál. To bych mohl říci, že sem patří "Škola esoteriky" od Lombsang Rampa ... taky jednoduše ukazuje základní pravdy a pravidla jak žít.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    TSKA_RESETKA: Tak tahle emoce mě fakt baví, na tuhle emoci by jsi podle Castanedova příběhu v pohodě zemřel. Určitě znáš příběh s udupáním koňmi.
    Nevím, kam jsi mě zařadil, ale jak je vidět, tak trochu mimoň :-D Takže by jsi se mohl chovat alespoň trochu slušně woe :-D
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    :-)

    zdravim .. dneska jsme spáchali rituál na závisti

    původně jsem to tu chtěl vyhlásit .. ale nakonec jsem to tak odkládal, až jsem odjel pryč a včera bylo docela pozdě, když jsem sem koukal .. tak to už mi to přišlo spíš trapný

    záměr byl, hledání tradic, uznání dědictví, smíření předků .. tak zhruba v duchu jak jsme si tu o tom kopci psali ...

    aztéckej šaman, vedl rituál a přivezl oheň z mexika, jakože oheň prodchnutej tou inspirací, inspirací nevyhaslý tradice ...

    bylo to docela dobrý / silný

    kyby jste se tam někdo vypravil .. můžete popsat svoje dojmy , jako jestli došlo ke změně :-)

    zdravim
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    hl. tady patří kniha "4 Dohody", od Dona Miguela Ruize, třeba) a pak taky třeba "Cesta pravého muže" od Davida Deidy)
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    Mně ta debata vo tom, jestli je to pravda, nebo není, přijde úplně bezpředmětná..Castaneda by nebyl ani zdaleka první spisovatel, kterej psal úplně něco jinýho, než žil...Vrtání se v osobních životech spisovatelů často jejich knihám moc nepřidá.
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    já to nehltám ale ani to nezpochybňuju prostě, a netvrdím, že to není pravda, nebo, že to nemůže být pravda.

    a hl., netvrdím, že "něco není možné".
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    MILUCH: to každopádně..)
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    ty vole jak to tady ctu, jste fakt dementi. jasne ze Castaneda píse normálne o reálu. to, ze nevíte, co vsechno je ve Skutecnosti mozné, je vase mínus, ale neznamená to, ze to není pravda.

    si konecne uvedomte ze svet je neomezený a nekonecný, a hl. ze svet jak ho "známe" my, je jen iluze, a hl. jen 1 (resp. teda 3) asi z milonu rozmerů (!!!).

    a nebo myslete si co chcete, stejne je to jen na vás :D :D :D :D


    DRAGEL: jinak a co jako, tak skočili ze skály, a proč to jako nemůžeš pobrat prostě???? nejsi náhodou odkojený a vychovaný, a ochočený systémem?? vypadá to tak. a s tou čarodějnicí, je to prostě normální cvičení.. aby z něho byl dobrý čaroděj. každý má svůj vl. Příběh prostě. nevím, co na tom nechápeš, a co Ti na tom připadá tak vtipné. mi spíš připadá vtipné nebo spíš k pláči, jak omezený jsi, že Ti to připadá vtipné,, -člověk vám nabídne kus Pravdy, sepíše vám dopodrobna svůj Osobní Příběh (plus navíc jako bonus postupně časově tak, jak ho sám zažil - tzn. že nějakou dobu také nechápete, stejně jako on, co se děje, jako byste byli v jeho kůži, jako byste ten příběh zažívali vy sami, a můžete sami spekulovat nad tím, jestli jeho rozhodnutí je dobré, nebo ne, ptž on sám neví, jestli ano nebo ne, ptž to nepíše jako autor příběhu, kt. zná příběh dopředu, ale jako někdo, kdo příběh dopředu nezná, ptž když to zažíval tak ten příběh neznal.. když to sepisoval, všechno to zpětně naciťoval znovu, znovu se "vracel v čase", vybavoval si veškeré své pocity a vůně atd.), vloží do toho velkou spoustu energie, a vy ho za to uděláte terčem posměchu nebo magora. místo toho abyste si z toho vzali praktickou stránku věci, a odnesli si z toho informace důležité k Vašemu Osobnímu Příběhu, tak tady budeš psát neco o drogách - co je úplně mimo mísu prostě. a hl., na mém oblíbeném komunikačním serveru, blbečku. tak mě moc neser.

    DRAGEL: a jestli do téhle diskuze Castaneda patrí - co to je za otázku, ty vole? pokud ne, tak by se mela prejmenovat asi teda.. ze šamanysmus na "chytrák"čismus, jak tady tak čtu Tvé příspěvky
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    DRAGEL: kámo sorry, ale Castaneda není o fetech.. jsme asi kazdý cetl jiné knízky.. apropo, šamanova jediná závislot je dělat vše, jak nejlépe dovedeš, nehřešit slovem, být dokonalým bojovníkem, atd atd., a fetovat bys asi už určitě neměl 8) ptž ty o voze, já o koze
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DRAGEL: jj, ten repost a reakce, který už smazat nemohl, řek bych, ho docela sraly :) každopádně to byl zajímavej fenomén :)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    PALEONTOLOG: V Reiki klubu jsme na něj reagovali tak, že jsme příspěvky, které napsal zkopírovali a pak na ně odpověděli, aby je nemohl smazat. Ono to vypadalo docela divoce, když tam bylo za večer 20 příspěvků a druhý den tam byly jen reakce jednoho pisatele na něco co tam nebylo a příspěvků bylo sotva 10 :-)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    PALEONTOLOG: ... pěkně popsaný, přesně tak to bylo i s Lalinou ... ale to sem nepatří.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NIKOPOL: Emy Wallace, Můj život s Carlosem Castanedou
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    i mezi blbci jsou rozdíly :)

    Ještě k Overseerovi, od jistý doby tady nebylo možný zakládat veřejný auditka bez správcového povolení. Protože mi byl overseerův radikalismus sympatickej a chtěl jsem mu dát prostor pro dravce do syta, když Lalina nabízela ke správě nějakej veřejnej klub, tak jsem si ho vzal, přejmenoval a dal overseerovi práva. Samozřejmě byla Lalina nasraná, žejo. Chvíli sme to spravovali pospolu, domluvili se jak to povedem, o čem to bude, no a druhej den bylo všechno jinak. Týpek psal traktáty, pak se promazával, mazal nástěnku, prostě mi došlo, že bude dost mimo a že sám moc neví, co dělal včera a co bude dělat zítra.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    no to je jedno ... ať je to osoba jena nebo dvě jejich vystupovani na nyxu si je v ledčems podobný
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    The second guy je fakt nekdo jinej. Kratke mate analy, synci, kratke.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    NIKOPOL: jo ... to je přesně on :-D
    ale to je na osobní pokec u piva ... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam