OGMIOS: buďme rádi, že se nám daru Poznání dostalo takhle brzy a v takové míře a množství... a že ho můžeme takhle přes net sdílet, třeba potkat se vzájemně v reálu je pro nás oba dost těžko proveditelný, přitom třeba pro mě ta vzájemná komunikace je fakt zajímavá...
Si vem, že před sto, stopadesáti lety klečeli i padesátiletí dědci před dveřma lóže, aby dostali jeden posranej svitek s instrukcema a dneska to stáhneš na ulož.to, namnožíš, vytiskneš a můžeš si s tím třeba vytapetovat na hajzlu všechny stěny :D a je těch svatých knih všude tolik, že nevíme co s tím.. to stejný různý linie a tradice. Se můžeme půl roku dohadovat klidně, jestli teda seš chaos mág, tibetský buddhista, zeňák, křesťan, čaroděj nebo šaman... tyvole, džungke :-)))
Já jsem osobně tak vděčnej, že jsem se ke spoustě věcem dostal fakt hodně hodně brzo a postupně dál dostávám, jsme v tomhle imho globálněji jako generace mnohem dál než naši otcové a matky...
A taky jako dřív, no, no, někdy je dobrý některý věci neuspěchat, nevím úplně, k čemu mi bylo OBE v 16 letech, ale tak naučil jsem se to viď... ale teprve po xx letech mi to začíná dávat úplně jiný smysl... taky si některýma praxema může člověk ublížit. Dobrého pomálu, víš jak :)