• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    jo .. mě vlastně zajímalo ... jste někdo obeznámen s dílem Emila Páleše ?

    Autor - Páleš - Emil Páleš - Knihy.ABZ.cz
    http://knihy.abz.cz/obchod/autor-pales-emil-pales

    stýkáte anděli ? ... jakože ty populární ? .. nebo nějaký jiný ? ... chodí za vámi ? .. chodíte za nimy ?

    dají se potkat v kostele ? ... viděli jste je tam ? ... ve kterím kostele ?

    znáte nějaké legendy o andělech .. jakože lokální legendy o lokálních činech či skutcích andělských bytostí ?
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: hmm .. přítelkyni se dneska zdálo, že umřela závojnatka ...
    a hádej co ?

    WAMP_ELF: hahahah :-))) .. takle jsem se dlouho nenasmál
    prej katolickej buzerant

    von tu běhá nějakej troll jo ? to to po sobě asi uklidil ... já nic neviděl :-)

    DRAGEL: víc info ... víc info ... jsem jednou koketoval s nějakym dračim seminářem, taky tam slibovali seznamku, ale nějak jsem to pak nedal (zapoměl nebo něco) .. draci mě zajímaji ...
    teĎ mě napadá- taky jednoho znám, ale moc k němu nechodim ... nehledě na to, že to je fakt parádní, obrovská, osvícená, velemoudrá a asi i docela praktická bytost

    DARJEEL: .. .von imho je asi v rozporu se všim .. jsem se jednou pokoušel k němu mluvit, před x lety, že mi přišlo, že na to, jak je mimo, má plodný postřehy a třeba b ymohl být i k něčemu mimo trolení ... ale nechtěl. po nějakym čase dalších a dalších scestí jsem to vzdal a poslal ho za dravcema .... něco ve smyslu "ano, souhlasim, drž se toho a jednou na to třeba přijdeš"
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Skoda je dobry diskuse :) Muzes si s nim povidat v poste, jiste to oceni :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: a skoda. az na ty dravce a posledni soud to s nim neni tak spatny.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    hele už mu nemusíte psát, papa banány a ještě dlouho bude... samozřejmě můžeme navázat opět plodnou diskusí na naznačená témata...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KOCOURMIKES: omyl kamo, cas vedomi neni linearni, pouze vnimani casu cloveka. z toho pohledu uz jsme se v dobe ledovy snazili se snist a ocividne dneska tady prudime na nyxu takze jsi to nedal :D a na dravce a bozi hnev prd. tvuj soucit je klicovej. kdyz se budes bezvyhradne milovat budou te milovat i andele a dravci budou ti tam. ty muj hlase zbloudilej ;)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    WAMP_ELF: ptakopysk to zabil :D to musis uznat KOCOURMIKES ;) KOCOURMIKES: :D
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: sem se tu ted o tom bavil s kamosem, a dospel jsem k tomu ze je cas na meditacku, treba tady "nejaky zrovna lita" a zaujal mou pozornost ;)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Občas potkám člověka co tímhle světem žije. Zjistil jsem že řídí v Praze MHDčko, víc o jeho civilu nevím, ten mi ukázal mého "přítele" texty nevím, je v tom dost chaos :-D
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: p.s. nemas nejaky odkaz o tech dracich? s drakama jsem se potkal jen v Heroes of Might & Magic (joke), asi s nema nemam moc propoj, co uz ;)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: jop, probrat to nekdy u piva je dobrej napad ;) uz ta samotna komunikace jen textem se k tematu prilis nehodi ;)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: s těma andílkama jsem to kapku nadsadil, ale to je na povídání u piva.
    Ano andělé a draci jsou na tom v podstatě stejně. Já jsem tohle téma nikdy neřešil, přišlo ke mě samo a nějak nemám pocit, že bych to potřeboval nějak dál rozvíjet. Vím jak na tom jsem a to mi stačí. Plno věcí se děje mimo naše "chtění" a podle toho taky k tomu tak přistupuji ;-)
    Každý dobrý šaman ví, že je plno druhů a typů "neviděných" a ví, že andělé jsou i když je nevnímá zrovna křesťansky ;-)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: dik za vysvetleni ;) jak ctu jeho nove prispevky, tak je obcas i celkem vtipnej :D
    co se andelu tyce tak si vsak dovolim trochu namitat, nemyslim si ze andele se boji ;) dokonce bych se odvazil tvrdit, ze u jedne seance sem ucitil jak tady jeden "andilek" prichazi, a u toho bych se vazne nebal ze by se kdy bal :) mam pocit, ze min ten o kterym mluvim ma ted trochu jine starosti. rekl bych ze vzhledem k nacasovani nejspis chapes ktereho mam na mysli :)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KOCOURMIKES: Když tak o tom přemýšlím, tak jsem před pár měsíci narazil na zajímavého chlápka. Jedna z jeho informací je, že každý člověk má svého "ochránce" a to je buď anděl nebo drak. Rozdíl mezi mini je pouze v hrubosti formy.
    Možná jsou dravci právě draci :-D a nejvíce se jich bojí právě andělé :-D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Kocourmikeš je určitý druh asociála, který je podle "normálních" hledisek tak trochu "magor" :-D Je plno lidí, kteří jej znají osobně, ví čím se zabývá a jak žije. Dokonce bych řekl, že ho mnoho lidí sleduje, protože má otevřené brány "kamsi", což občas on sám nedává. Z mého pohledu je to člověk, který rozbil desítky diskusí svými poznámkami mimo mísu. Znám pouze jedinou, která před lety nálety jeho dravců ustála a možná to ustojí i tahle. Před lety měl 6 nicků ze kterých byl jeden B2SPIRIT (který si pamatuji). Admini mu tenkrát dali výstrahu, protože to je na nyxu vysloveně zakázáno a 5 ze 6 niků bylo blokováno.
    Neříkám, že jeho forma vesmírného vědomí není "pravdivá", ale s mou formou rozhodně nesouzní. Je plno informací o boji světla a temnoty, kdy se tyto světy nejvíce prolínají prý právě zde na Zemi. Každá lidská bytost má své vesmírné vědomí a formu lidské hmoty. Mé vědomí přišlo z veliké dálky a na zemi je už tisíce let, snad také proto mám nějaké věci zažité a vím kam jdu.

    Jsem duší válečník a ti se nebojí smrti ani stínů ...
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    KOCOURMIKES: a z tebe mluví Ptakopysk.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    WAMP_ELF: ovladl te Dravec.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    KOCOURMIKES: ne, já si z tebe nedělám vůbec nic. Zatím. Potom možná guláš, uzený, paštiku. Vestu, kalhoty a rukavice možná taky ale nevím jakou máš velikost.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    WAMP_ELF: tak to si ze me delas brutalni legraci amigo. andele te vidi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam