• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    GWIST
    GWIST --- ---
    ETTELWEN: napriklad tady http://www.provaznictvi.cz/ (neb predpokladam ze te zajima kde v Praze;) jmenuje se to jutovy pytel. Akorat to vetsinou prodavaj po vic kusech (min. baleni asi 50). V nejaky zelenine by slo asi taky nejaky pouzity vyzebrat, ale vetsinou bejvaj dost .... neesteticky i na skakani...
    JAYB
    JAYB --- ---
    hmm..zkus zeleninu - od brambor? prip nejake zahradnictvi nebo bauhaus...ale taky by mne to zajimalo...tuhle mne to taky napadlo ;-)
    ETTELWEN
    ETTELWEN --- ---
    ahojicek...nema tady nekdo predstavu, kde se daji nakoupit pytle na skoky v pytlich? dekuji predem za info...
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    portál znovu vydal jednu z nejlepších knih s hrama - mám výborné zkušenosti a dlouho nebyla k sehnání
    http://obchod.portal.cz/produkt/dobrodruzne-hry-a-cviceni-v-prirode/
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    RBIKER: my jsme teoho stalkera udělali taky decentně militantního, ale bavilo to i holky! :)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    KOC256: díky... to musím načíst!
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    pro naše pány jsme měli celoroční hru na motivy Mechwarrior. Měli jsme k tomu deskovou hru battletech a na tohle téma se dalo vymyslet dost věcí. Pravda,ten tábor byl trochu militantní,ale kluky to bavilo. S holkama by to asi nešlo .))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SOMBRA:
    jo to prave uz nevim...
    ale GOOGLE mi poradil: http://cs.wikipedia.org/wiki/Eduard_Fiker

Jestli to je on uz nevim ale dva vytisky jsme sehnali nahodou v antiqariatu...
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    KOC256: kdo je autor knížky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    velmi dobrou vzpominku mame na uspesnou taborovou hru zalozenou na knizce "Ochrance nebohych". Rovnou pisu ze k tomu asi nic nemam ale po precteni je to jeden ukol za druhym... Meli jsme k tomu "deskovou" hru udelanou. Pokud by nekoho zajimalo mohu pohledat fotky.
    GARBAGE9
    GARBAGE9 --- ---
    tema...haha...je to neco na zpusob pana prstenu
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    GARBAGE9: co to je? :)
    GARBAGE9
    GARBAGE9 --- ---
    nemate nejake material k celotaborovce Prsteny moci? predem diky
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    MUFKA: budu zvědavá, jak to dopadlo :)
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    díky za nápady, něco určitě vymyslíme a pak dám vědět. pozítří odjíždíme (ramzová-chata šerák) tak dám vědět, jestli jsme to dotáhli do zdárného konce

SOMBRA: a zprávy ufonům jsou dobrý nápad, připravím si povídání a myslím, že by to mohlo i puberťáky zaujmout
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KOC256: tak já to snad kvůli tobě sepíšu do nějaký použitelný podoby .)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    MUFKA: hele na louce je to podle mě bezpečný a zní to jako opravdu dobrej nápad!

Zimní večer, zasněžená louka a hrasvětel - mohl by to pro ně být fakt zážitek! .)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    MUFKA: jenom takový haluz nápad ohledně těch obrazců ze světel - obrazce sdělující nějakou zprávu ufonům (nemá cenu, aby to byla písmena, páč ufoni neuměj číst)?
    obrazce, které přivolávají/osloví/poprosí o podporu nějakou zajímavou mýtickou entitu (popovídat jim předtim trochu o nich, ať už to bude ze sorty Mab, Oneiros a Nyx, nebo Lilith, Asmodeus a spol.)
    btw nenechte se splést, takový Asmodeus údajně může toho, kdo ho vyvolá, naučit geometrii a matematiku :))
    GARBAGE9
    GARBAGE9 --- ---
    odvazna holka...v tomhle veku je velice odvazne brat je v noci ven. kazdopadne good luck!
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    jo mám větší-sekunda (7.třída) + 1.ročník, programu a zábavy budoumít dost. spíš jsem měla plán večer venku se světlama tvořit nějaké obrazce a tak , mohlo by to vypadat hezky. prostor tam je- velká louka. určitě je nepošlu do lesa. ale moc mě nenapadá, jak je namotivovat. možná ve skupinách tvořit noční show. nebo se na to vykašlat a ať si tím vyzdobí sál....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam