• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    jo mám větší-sekunda (7.třída) + 1.ročník, programu a zábavy budoumít dost. spíš jsem měla plán večer venku se světlama tvořit nějaké obrazce a tak , mohlo by to vypadat hezky. prostor tam je- velká louka. určitě je nepošlu do lesa. ale moc mě nenapadá, jak je namotivovat. možná ve skupinách tvořit noční show. nebo se na to vykašlat a ať si tím vyzdobí sál....
    ETTELWEN
    ETTELWEN --- ---
    MUFKA: no... zalezi, jak stare deti mas.. Ja mam na starosti prvni az ctvrtou tridu a na horach (v Jizerkach) jsme detem v noci zavazali oci, podali si ruce, poslepu jsme je odvedli na louku na hrebenu u rozhledny, (svicky jsme dali do sklenic od okurek a vytvorili z nich kruhy na poli, ve kterych nasli opalene papiry s navodem, kde najdou skritci poklad (opet oznacen svickou, ale jednou a vic v lese)) - asi nutno dodat, ze cely tyden jsme meli jako hlavni tema zachranu skritku a oni jim obcas vzkazy na ohorelych papirech nechavali na nejruznejsich mistech.
    Detem se to neuveritelne libilo...
    Ale pokud mas nejake vetsi, chce to trochu...akcnejsi zalezitosti:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TYCZKA:
    Jo to znam... kdyz je clovek v tom tak si rika jak vsechno sepise a nekde odprezentuje a pak uz se nechce...

k tomu slovnimu predavani... Jelikoz jsme z Ostravy tak asi jedine skype :o)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    KOC256: tak napůl, už mě o něj žádal rbiker, tak nad ním můžeme dát nějaký hromadný sezení...jsem ochotna předat slovně mé know how .)

každopádně jsem si po létě říkala, že to musím sepsat a vydat třeba knižně nebo na MC jako pohádku :) - samozřejmě jsem se na to vybodla...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TYCZKA:
    Mas toho stalkera nejak zdokumentovaneho ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    my na lyzaku meli vecer bud nejake prednasky nebo diskoteky nebo volno. v podstate si nepamatuji ze bych se nekdy nudilk (az na ty prednasky ;-) ). Ven bych decka urcite netahal a hlavne ne nejake neorganozovane (neoddilove).
    GARBAGE9
    GARBAGE9 --- ---
    MUFKA: no to ses docela odvazna brat deti vecer na horach ven...kolik jich mas? a kolik jich budes po vyletu mit?:D
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    a nemáte nějaký nápad, co s děckama na lyžáku večer? kromě klasických več. her. řekla jsem jim,. ať si vezmou světýlko a lampión-mám plán, že budu tvůrčí, ale nic mě zatím nenapadá :((( chtěla bych se světýlkama večer ven. takže nějaké bludičky nebo něco, ale tak, ať se mi nepostrácejí na hřebenu
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    no jo, ale co by to mělo společného s trifidama? i když je fakt, že mít zavázané oči po celou dobu pobytu by mě moc nebavcilo :))
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    MUFKA: jojo, zlatý fond samozřejmě máme :)
    už to vidim, jak to celý vymýšlíme...
    Spíš jsem myslela, že ty naše děti by byli jediný kdo vidí a zachraňoval by svět, třeba .)
    MUFKA
    MUFKA --- ---
    den trifidů je určitě popsaný ve zlatém fondu her. i když to není celotáborovka, je´tam libreto a námět na první den. zbytek asi budete muset domyslet. třeba ty slepé s jedním vidoucím zavřete do srubu, nebo někam na určené místo do lesa (ostrov), kde budou muset přežít a čelit útokům trifidů.
    použít všechny známé hry, kde vyloučíš zrak - chůze důvěry atd
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    TYCZKA: myslela jsem tim celotáborvku samozřejmě .)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Ahoj, nevíte jsetli někdo někdy zpracoval táborovou hru na námět Den trifidů?
    No jo, máme samý psycho náměty, loni byl Stalker a mělo to neuvěřitelnej úspěch .)

Díky!
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    máte někdo zkušenosti s různejma lanovejma překážkama ? my už jich vyzkoušeli dost, je to super, ale dochází nám nápady a potřebujeme na léto další
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    NEMASTOJEDNO: doporučuju http://www.hranostaj.cz/ - jednoduchý hledání, používám každej týden .. to by se mohlo dát i na nástěnku
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    KOC256: diky moc
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NEMASTOJEDNO:
    http://intranet.bvu.cz/radcak-2006/

jsou tam soubory kde jsou primo knizy her a take dost dalsich odkazu...
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    nema nekdo nejaky napad co delat priblizne s 10 deti v turistickem oddile, v mistnosti? Nejake hry apod.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    ale myslim, ze mnohem zajimavejsi, ale na druhou stranu casove narocnejsi, by byla hra na genetickou informaci... ale to by mi ve skole asi neproslo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUFLONEK:
    u tiche posty se ale nic nepridava. alespon to neni ucelem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam