• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    SILENTBOB: my jsme hráli na táboře hru, při který na sebe děti v řece stříkali stříkačkama naplněnýma obarvenou vodou a měli jsme naopak problém vyrobit takovou, která by byla na tělě aspoň trochu vidět. vodovky nedoporučuju, pokud nechcete stříkat hlavně po oblečení.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    potreboval bych radu ohledne barev :)

planuji na tabore zaradit hru podobnou paintballu - nafukovaci balonek naplneny obarvou - obarvenou vodou - mate zkusenosti s barvou, ktera jde dostat z tela i z obleceni - nejlepe vodou?

zatim co uvazujeme o vodovkach, pripadne mi nekdo radil potravinarske barvivo - u toho je pry jen problem dostat to z obleceni
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    MICHAEL_UFON: to je skvělý, děkuju moc!
    MICHAEL_UFON
    MICHAEL_UFON --- ---
    KLAARKA: Nejlevnější jsou křídy - kompletní podrobný návod viz třeba tady:
    www.b5a.cz/navdat/makeup.pdf
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    můžete mi někdo poradit nějaký dobrý a laciný barvy na tělo? ráda bych ale opravdu "na tělo", nejen malinkaté balení, které stačí sotva na obličej...líbilo by se mi, kdyby se děti mohly pomalovat celé a tím pádem bych potřebovala větší množství...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    KENNY: v zoo maj taky něco .. jinak: chodit po polích a hledat mrtvý ptáky (aspoň tak je to u nás ,-) )
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Shánim na letošek nějaký program k táborákům. Nejlíp nějaký pitominy ve stylu čundcountryshow. Už se toho sešlo docela dost, ale jestli mátě něco, zaručeně funkčního, pište. Ani to snad nemusej bejt hry, spíš nějaká legrace.
    KENNY
    KENNY --- ---
    Díky všem za rady, bodly :)
    BOHDALKA
    BOHDALKA --- ---
    KENNY: zkus farmy v okoli, myslivce, nebo projed vesnice a zeptej se u lidi, ktery maji kohouty, perlicky, husy a proste ruznou drubez...ja takhle sehnala na minuly tabor velky mnozstvi brk od ruznych druhu zvirat.....padly na to dve flasky cervenyho a jeden balicek kafe.
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    KENNY: To je naprd to kupovat v normální síti - nejlíp by ti možná vycházely peroutky (taková kuchyňská potřeba - mamka to na něco měla, ale vůbec nevim, jestli to už nedělaj jinak).

Ofiko asi fakt ne - nějakýho kamaráda z vesnice zaangažovat - tam maj ještě lidi slepice a podobné tvorstvo. I husy se škubou a peřiny už asi dělá málokdo.
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Zkus nějakou husí farmu.
    KENNY
    KENNY --- ---
    DRACE: Aha, ok, tak to díky za tip...
    DRACE
    DRACE --- ---
    KENNY: za mych mladych let, coz neni tak dlouho, delali i po vetsim baleni a nemaji jen ty ze kterych by sly psaci brky ;)
    KENNY
    KENNY --- ---
    DRACE: Zapomněl jsem napsat "zadarmo nebo za rozumnou cenu". Fakt nebudu na každý pírko do čelenky kupovat psací brk :).
    DRACE
    DRACE --- ---
    KENNY: zkus výtvarný potřeby :)
    KENNY
    KENNY --- ---
    Neměl byste někdo tip, kde sehnat pera na táborový indiány? Kdyžtak díky...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ahoj, myslim, ze by se na nastenku hodil tenhle odkaz http://www.hranostaj.cz/ - ja z toho tedy cerpam uz nekolik let.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Ahoj, mam dotazek...... delame v zari akci pro 48 dospelych lidi (12 tymu po ctyrech), na tema hvezdna brana, jde o tematickej vikend plny soutezi a tak, hry muzou byt z jakehokoliv soudku a vlastne a ni nemusi mit s tou branou nic spolecnyho, legenda uz se vymysli, poradite, prosim?
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    TYCZKA: no právě že dospělí...děti by byly nadšené, že můžou něco, co normálně nejde!Pamatuju se, že jsme kdysi batikovali trička a kalhoty a šátky a měli jsme to oblečené na sobě..byla to legrace! A ty veledíla!! S dospělýma to šlo, bo to byli učitelé a škola hrou je nej způsob, jak děti uvolnit. Ale dospělí v dnešní době asi nemají smysl pro humor..jen práce a domů. když dofča, tak na hory nebo k vodě..proč né na chalupu s bandou děcek a udělat si bezva víkend! Prostě mě to mrzí. Já mám třeba 25 let a kolem mě jsou všichni kolem 20, 30, 40. S mladýma není problém, ale starší jsou problém....babo raď..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam